avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1108 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Mandat in vederea vanzarii activelor
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Mandat in vederea vanzarii activelor

Daca inchei un mandat cu o persoana care este unul dintre cei doi actionari la o SC,,care nu mai are activitate si nici administrator, in vederea vinzarii activelor, fara a merge la notariat, (sa zicem ca nu vrea el), poate fi considerat un act valabil din punct de vedere juridic, daca linga semnatura are si stampila societatii, astfel incit eu sa pot primi comisionul stabilit in urma tranzactiei, sau este obligatoriu in aceasta situatie sa ajung la notariat ?

Alte discuții în legătură

Lamurire contractuala vioricaiulia vioricaiulia Daca inchei un contract de mandat de exclusivitate, pentru vinzarea unor active, ale unei societati comerciale, doar cu unul dintre actionari, societatea ... (vezi toată discuția)
Contract cu o societate care nu are mentionat reprezentantul legal ContSters27400 ContSters27400 Va rog mult sa ma ajutati! Ca persoana fizica am incheiat un contract de reprezentare cu o societate de intermediere. La rubrica \"Partile contractante\", ... (vezi toată discuția)
Stampila cu semnatura bvr bvr Buna ziua! Imi puteti spune daca este legal sa se foloseasca asa zisa stampila cu semnatura. Am deschis o societate noua si administratorul doreste sa-i fac o ... (vezi toată discuția)