avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... AJUTOR
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

AJUTOR

Copilul meu anul trecut scolar a fost marginalizat, umilit, depersonalizat, de catre invatatoare, tot timpul venea de la scoala trist si suparat.
Am facut adrese la conducerea scolii, de la care nu am primit nici un raspuns.
La Inspectoratul Scolar de sector facusem deja o sesizare, cu privire la aspecte generale observate in scoala, care de fapt a dus la acest comportament al doamnei invatatoare. (Mentionez ca telefonic m-a amenintat, cum ca copilul o sa aiba de suferit daca mai depun adrese la secretariat.
Am facut sesizare cu privire la compotramentul doamnei invatatoare la Inspectoratul General Scolar. In raspuns, se spune ca scoala stabileste, conform legii daca comportamentul doamnei invatatoare, este sau nu deplasat.
In audienta la ministru, am aflat ca acesta nu are ce sa faca, din punct de vedere legal si ca memoriul meu va fi dat spre solutionare tot inspectoratului de sector.
Nu stiu unde este adevar sau falsitate.
Eu ce pot face mai departe ; mai pot face ceva ? (in afara de solutia simpla, comoda si fara morala, din punctul meu de vedere, ,,muta copilul la alta scoala'')
Nota : scoala nu are nimic. Cei care o conduc si folosesc legea doar in interesul lor propriu si personal, sint problema.
P.S. ,,ce ba vrei sa schimbi tu lumea ?'' ; ,,ce ba esti tu buricul pamintului ?'' ; ,,cine esti tu ba sa te asculte cineva ?'' ; ,,esti tu destept !'', cum sa ma cert cu scoala ..., sa aiba copilul de suferit ?'', ..., etc., fara a lua astfel de aprecieri si atitudini in calcul si pentru a nu-mi fie rusine fata de baiatul meu va rog dati-mi o solutie, legala, demna si constructiva, care sa ma ajute sa pot a indrepta ceva ; de la interzicerea invatatoarei in sistem, la lamurirea atitudinii conducerii scolii fata de mine si explicatii fata de superiori daca exista posibilitastea, astfel incit, la sfirsitul demersului sa pot spune ca situatia s-a schimbat radical in bine, si ca s-a intimplat ceva.
Stie cineva clar ce am de facut ? Multumesc.
Astept ajutor, indrumare si sprijin. Ori si ce parinte poate fi in situatia mea.
Ginditiva ca nu aveti timp a vedea si studia cu adevarat ce se intimpla cu copilul dumneavoastra in scoala in care invata.

Alte discuții în legătură

Absențele fiicei mele nu apar în catalog. În condițiile în care pot dovedi dincolo de orice dubiu că fiica mea a absentat cu săptămânile de la scoală, cui mă pot adresa? un_tatic un_tatic Am o fiica in clasa I care locuieste impreuna cu mama ei. Atit in timpul anului scolar trecut cit si acum fiica mea a absentat de foarte multe ori (de ordinul ... (vezi toată discuția)
Copil orfan marginalizat la scoala de catre invatatoare Lacd Lacd Buna ziua! Am nevoie de parerea Dvs. intr-o problema mai delicata, acesta este si motivul ptr care m-am hotarat sa va scriu. De 6 ani, eu impreuna cu familia ... (vezi toată discuția)
Schimbare comitet parinti Karina13 Karina13 Buna ziua.Am o problema la care sper sa gasesc o rezolvare aici,cu ajutorul dvs.Fiul meu este in cls aIa.la inceputul anului am fost aleasa casierul clasei cu ... (vezi toată discuția)