avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 430 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Schimbare comitet parinti
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Schimbare comitet parinti

Buna ziua.Am o problema la care sper sa gasesc o rezolvare aici,cu ajutorul dvs.Fiul meu este in cls aIa.la inceputul anului am fost aleasa casierul clasei cu acordul celorlalti parinti.Buuuuunn.Dupa ce m-am implicat activ in modernizarea si echiparea salii de curs cu tot necesarul pentru confortul copiilor,brusc invatatoarea a inceput sa derapeze zdravan de la atitudinea adecvata unui cadru didactic.A inceput sa tipe la fiul meu,sa faca crize de isterie (la propriu) cand ma vede,copilul nu mai are fb ci b,m-a anuntat ca a hotarat personal schimbarea mea si sa predau banii altui parinte"pt ca asa imi face mie placere".Sunt absolut stupefiata!Am ajuns sa-mi las copilul cu frica pe mainile dumneai,are niste reactii destul de violente.Am incercat sa stau de vb dar mi-a intors spatele.Miselia a dus pana la ma mustra pe motiv ca sunt lipsita de bun-simt,ca nu stiu sa dau educatie copilului si sa o las pe dansa sa se ocupe de el.Ce sa invete fiul meu:crize de isterie,sa-mi intoarca spatele?Mai nou a inceput sa-mi spuna ca nu are timp sa-mi explice situatia scolara.Ma tine la distanta,imi interzice un drept al meu.Ce pot face?sunt multe de spus,dar nu am cum.Am fost amenintata cu Protectia Copilului pe motiv ca mi-am retras copilul de la Religie.Am fost facuta depravata,jignita,s-a tipat la mine(asa ajungi daca ai 2 facultati un master si esti un om integru fara "instinct de turma").Cine are dreptul sa ma excluda din comitet si ce ma sfatuiti sa fac pt binele copilului meu?Este un copil dotat,uneori il ridica din banca si il pune sa-i ajute pe colegii si apoi il ameninta ca-l transfera la alta clasa,il terorizeaza.Nu e singurul copil in situatia asta,dar parintii tac.Va rog sa ma ajutati.Multumesc
Cel mai recent răspuns: victor sorin , utilizator 12:22, 2 Februarie 2013
Faceti o adresa catre conducerea scolii si a inspectoratului scolar pin care le aduceti la cunostina comportamentul doamnei si solicitati trensferul copilului la alta clasa /scoala. Ar fi bine daca sesizarea ar fi semnata de toti parintii nemultumiti.
Pentru dotarea salilor de clasa, responsabilitatea revine scolilor in colaborare cu inspectoratele scolare si primariile, nu parintilor.
Ati fost ales(a) de parintii copiilor(colegilor fiului dvs.).In mod normal tot ei va pot schimba.In ceea ce priveste atitudinea doamnei invatatoare, mergeti si discutati cu directorul scolii.In caz contrar mergeti la Inspectoratul scolar si faceti sesizare
Am avut aceasi situatie , am avut si niste filmulete cu reactia director scoala am sesizat Protectia copilului , Ministerul Invatamantului , Inspectoratul Scolar si surpriza ....... batista pe tambal de la toate forurile .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor vioricaiulia vioricaiulia Copilul meu anul trecut scolar a fost marginalizat, umilit, depersonalizat, de catre invatatoare, tot timpul venea de la scoala trist si suparat. ... (vezi toată discuția)
Invatamant (probleme cu invatatoarea) ContSters172400 ContSters172400 Buna seara, Este ok daca ascund un reportofon in ghiozdanul copilului (fara stirea lui) ca sa aflu ce se intampla cu adevarat in clasa? Copilul meu, care ... (vezi toată discuția)
Probleme cu invatatoarea ramo81 ramo81 bunaziua am si eu o nelamurire ce pot sa-i fac unei invatatoare care are clasa 1 si ii terorizeaza cumplit pe copii ii bate ii pune in jenunchi cu ... (vezi toată discuția)