avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amenda legea 61
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amenda legea 61

Buba ziua.O ruda a primit o amenda pe legea 61/1991,alin 2 punct 23 pentru consum de băuturi alcoolice in spațiul public.El a băut acasă si a avut o cearta cu un vecin care a chemat politia.Politia l-a amendat pentru fapta de mai sus.Deci,500 lei amenda pentru ceva ce nu a făcut(a băut acasă nu pe strada) Si ca martor este doar vecinul cu care a avut ruda mea altercația..La mențiuni pe procesul verbal formularea pe care ruda mea a avuți nu a încăput,agentul scriind jumate din ea si lasand-o neterminata.Ruda mea nu a vrut sa semneze așa ceva.Se poate contesta in instanță ?
Da, se poate. In 15 zile de la comunicare.
Nu a ridicat o copie a procesului verbal si la adresa din buletin nu mai sta de 1 an...De când decurg cele 15 zile?
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 August 2016
MunteanuIoan, utilizator
V-am scris,de la comunicare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda pentru o fapta inexistenta Daniel.P Daniel.P Buna ziua mama a primit o amenda de 400 RON Find reclamata intr-o altercație cu o alta persoana care a depus plângerea împotriva mamei . Problema este ca ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala de 500lei pentru o fapta reclamata de vecinul meu, desi nu eram acasa la acea data. adrian_adri adrian_adri Buna ziua. Am primit ieri un proces verbal cu amenda contraventionala de 500 lei pentru comiterea faptelor prevazute de art 2, pct 4 Legea 61/1991 si ... (vezi toată discuția)
Contestatie la proces verbal ContSters132194 ContSters132194 Buna ziua, Va rog frumos sa ma informati unde sa depun contestatie ( plangere) impotriva unui proces-verbal dat de politie. Neg constatarea facuta de agent ... (vezi toată discuția)