avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... identitate falsa
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

identitate falsa

BUNA ZIUA.AS DORI,SA VA INTREB:UNDE POT FACE O PLANGERE PENALA SI CATRE CINE,IN SITUATIA IN CARE CUMPARATORUL UNUI AUTOVEHICUL A PREZENTAT LA ,PERFECTAREA ACTULUI DE VANZARE- CUMPARARE C.I. AL TATALUI SAU.EU NU AM OBS.ACEST LUCRU DECAT DUPA APROX.10 LUNI DE LA INCHEIEREA ACTULUI RESPECTIV.VA MULTUMESC.
Cel mai recent răspuns: zuz56 , utilizator 23:11, 28 August 2016
Ce urmariti cu aceasta plangere penala?
SA-SI RECUNOASCA ADEVARATA CALITATE IN ACEST CONTRACT DE VANZARE-CUMPARARE.CONTRACTUL A FOST INCHEIAT IN SEPTEMBRIE 2015,TATAL SAU A DECEDAT IN DECEMBRIE 2015 IAR,IN ACTOMBRIE 2015 A FOST SURPRINS DE CAMERA ROVINIETA.BINEINTELES AMENDA VENIND PE NUMELE TITULARULUI.AM FACUT CONSTATIA RESPECTIVA,URMAND IN SEPTEMBRIE 2016,SA SE REZOLVE PRB.DEASEMENI DORESC SA-I FIE RIDICAT CERTIFICATUL DE INMATRICULARE PANA LA REZOLVAREA INSCRIERII MASINII PE NUMELE SAU,BINEINTELES SA FIE URMARIT PT A PLATI AMENDA RESPECTIVA-masina este autoutilitara,amenda fiind de 700 roni.AM FACUT DEMERSURI ,LA POL.RUTIERA PH. PT CA MASINA SA FIE CONSEMNATA,DEASEMENI LA POSTUL DE POLITIE DIN COMUNA CUMPARATORULUI ,UNDE DOMICILIAZA.DAR PANA CAND VA FI OPRIT IN TRAFIC,EL POATE COMITE,ALTE CONTRAVENTII SAU INFRACTIUNI.VA MULTUMESC.
Ultima modificare: Duminică, 28 August 2016
zuz56, utilizator
Ați contestat?

După ce ați înmatriculat masina sau când a fost problema cu lipsa rovinietei?
AM CONTESTAT AMENDA PRIMITA,IN SENSUL CA,NU EU SUNT DETINATORUL DE FAPT,CONFORM ACTULUI DE VANZARE-CUMPARARE,RADIERII FISCALE .DUPA CE I-AM INMANAT ACESTE ACTE-contract vanzare-cumparare si fiscalul,AVEA OBLIGATIA-cumparatorul,SA INMATRICULEZE MASINA PE NUMELE SAU.EL NU SI-A INDEPLINIT ACEASTA OBLIGATIE,IN PLUS A COMIS SI ACEASTA CONTRAVENTIE.
Ultima modificare: Duminică, 28 August 2016
zuz56, utilizator
Aveți dreptate.

În instanta ar trebui sa câștigați pe contestație.

Va fi nevoie sa faceți dvs. demersurile dacă el nu le-a făcut dar prin hotărâre judecătorească în alt proces.

Alte discuții în legătură

Rutiera zuz56 zuz56 Buna dimineata.Am vandut ,in august 2015,o masina ,autoutilitara Dacia.Am facut actul de vanzare cumparare-la un birou autorizat.Am radiat masina la fisc.Am ... (vezi toată discuția)
Stramutare proces,contestatie contraventie zuz56 zuz56 Buna dimineata.As dori sa pun o intrebare,cu privire la un proces civil privind o contestatie,la o contraventie de rovignieta.Am vandut masina ... (vezi toată discuția)
Litigiu zuz56 zuz56 Buna seara.Va rog sa ma ajutati cu o informatie.Am vandut un autovehicul unei pers fizice.Acesta-pers.fizica a facut actul de vanzare-cumparare pe numele ... (vezi toată discuția)