Buna dimineata.Am vandut ,in august 2015,o masina ,autoutilitara Dacia.Am facut actul de vanzare cumparare-la un birou autorizat.Am radiat masina la fisc.Am dat actele respective,cumparatorului,pt ca in termen de 30 zile sa inscrie masina pe numele sau.Bineinteles nu a inscris masina,iar in septembrie-la 3 saptamani dupa intermedierea actelor mai sus mentionate,a fost depistat,fara rovineta valabila.acum 3 zile,am fost instiintat de CNADR,despre contraventie.Am instiintat ,la randul meu cumparatorul,care refuza sa plateasca.Ce pot face in acest caz si cum il pot obliga sa ,inscrie masina pe numele sau?Pot depune ,o sesizare la Politie ,pt ai fi retinut ,certificatul de inmatriculare si prin aceasta sa-l oblige sa inscrie masina?VA MULTUMESC.:(:(:(:(:(:(:(
Buna Ziua. In primul rand trebuie contestat procesul verbal. Nu mai aveti calitatea de proprietar. PV trebuie contestat in termen de 15 zile de cand ati luat la cunostinta.
Doresc sa mentionez umatoarele:1)cumparatorul si-a declinat identitate falsa-pe actul de vanzare cumparare este ,tatal cumparatorului ca atare semnatura este falsa deoarece a semnat el cu cartea de identitate a tatalui sau.Eu nu am verificat acest lucru,practic nu m-a interesat si nu era de competenta mea,nu stiu daca cei unde s-a intocmit actul,au o raspundere in acest sens.2)Actul de vanzare -cumparare s-a intocmit in august 24,a fost depistat de camera pe 30 septembrie,iar in decembrie tatal sau ,a decedat.Eu ,urmeaza sa depun actele de contestatie a proc.verbal ,luni18 april 2016.Dorinta mea cea mare,este de a-l stopa sa mai faca si alte contraventii sau infractiuni.Am o posibilitate in acest sens?Am fost la postul de Politie din localitatea lui-comuna Teisani,jud.Prahova.Am expus situatia respectiva,politistii au spus ca, mai are prb de acest gen cu vanzatori din alte judete-norocul meu este ca,sunt din acelasi judet si cunosc domiciliul sau,pe fratele lui si ca legal nu pot sa-i retraga talonul decat in trafic,sau sa fac o notificare catre,comandantul pol.rutiere PH,iar acesta sa-l consemneze in tot jud,si in trafic sa-i poata retine talonul masinii.Ce sanse am,din punct de vedere legal?Ce pasi urmeaza sa fac?Eu am primit procesul verbal de contraventie,luni 11 aprilie 2016.VA MULTUMESC.
Identitate falsa
zuz56
BUNA ZIUA.AS DORI,SA VA INTREB:UNDE POT FACE O PLANGERE PENALA SI CATRE CINE,IN SITUATIA IN CARE CUMPARATORUL UNUI AUTOVEHICUL A PREZENTAT LA ,PERFECTAREA ... (vezi toată discuția)
Retinere talon
Cosmin111
Buna ziua,
Astazi am fost oprit de un echipaj de la rutiera insotit de o echipa de la RAR, dupa ce mi-au verificat cauciucurile sa vada daca sunt de ... (vezi toată discuția)
Radierea masinii
nepotu08
buna ziua!daca am cumparat o masina ,actele sunt la mine toate,contractul de vanzare cumparare al masini a fost facut intre tatal meu si vanzator,intre timp ... (vezi toată discuția)