avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 295 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Rezultatele controalelor A.N.R.P.- Procesul-Verbal de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Rezultatele controalelor A.N.R.P.- Procesul-Verbal de constatare la fata locului se aduce la cunostiinta petitionarului ?

In urma unei sesizari facuta de mine catre, A.N.R.P. Bucuresti privind retrocedarea ilegala a unor terenuri, corpul de control al acestei institutii a efectuat un control la o primarie din jud.Prahova. Controlul sa desfasurat in luna mai,2016.
Rezultatul acestui control al A.N.R.P.- Procesul-Verbal de constatare la fata locului,este adus la cunostiinta,petitionarului ? Poate petitionarul solicita, A.N.R.P. o copie dupa, Procesul-Verbal de constatare ,unde scrie tot ce sa constatat si sa gasit la fata locului,in urma acestui controlului ?
Este legal ca petitionarul sa primeasca o copie ?
Scriu acestea doarece au trecut, 3 luni de la acest control si nimeni nu mi-a dat un raspuns. Va mulumesc,

Alte discuții în legătură

Refuz drept la educatie alinsuta alinsuta Buna ziua! Numele meu este Alin Suta. Scriu din postura unui parinte al unei fetite de 7 ani inscrisa in clasa I. La scoala unde invata, sunt inscrise in anul ... (vezi toată discuția)
Control itm kadet18 kadet18 buna seara doresc sa fac o sesizare catre itm ,si vreau sa stiu daca in urma controlului inspectorul este obligat sa -mi inmineze o copie a procesului verbal ... (vezi toată discuția)
Gard despartitor ion04 ion04 Buna ziua, va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa fac pentru a pune in aplicare o constatare a Inspectoratului de Stat in Constructii care, in urma aesizarii ... (vezi toată discuția)