avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Control ITM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Control ITM

buna seara doresc sa fac o sesizare catre itm ,si vreau sa stiu daca in urma controlului inspectorul este obligat sa -mi inmineze o copie a procesului verbal de constatare cat si o copie a declaratiei care mi se va lua la locul de munca
problema mea este ca angajatorul m-a pontat cu 4 ore pe o perioada 16 luni lucru aflat in urma cereri unui stagiu de cotizare dupa care din august 2013 apar cu 8 ore fara ca eu sa fi semnat vreun act si bineinteles ca toata lumea cu salariul minim pe economie
multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:39, 16 Decembrie 2013
In urma verificarii, inspectorii ITM nu sunt obligati sa va dea un exemplar din PV. O sa va dea un raspuns in urma sesizarii dumneavoastra , cum ca unitatea a fost controlata si ca s-au confirmat sau nu cele sesizate .
ITM-ul va raspunde in scris celor semnalate de dvs in termen de 30 de zile de la inregistrarea sesizarii dvs. Nu veti primi copii dupa actele intocmite de ITM in urma controlului.
O completare la ceea ce s-a mai scris:

Actul de control al ITM-ului nu intra sub incidenta Legii nr.544/2011.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Info continut pv control itm arakys arakys Buna ziua! Am primit raspunsul anchetei efectuate de catre ITM la firma fostului patron. In raspuns, ITM precizeaza ca au fost constatate o serie de ... (vezi toată discuția)
Sesizare itm arakys arakys Buna seara! Muncesc pentru un patron care nu respecta legea si drepturile legale ale angajatilor sai. Daca cineva deschide gura, patronul trece la amenintari ... (vezi toată discuția)
Parte din sesizare itm nerezolvata si modificare salariu dupa intrarea in ccc mdleica mdleica Buna ziua, Am fost angajat la o firma de constructii cu salariul de 4500 RON. In data de 03-06-2010 am intrat in CCC pe o perioada de 2 ani pana la data de ... (vezi toată discuția)