avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Cadastru nou fara acordul tuturor copropietarilor
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Cadastru nou fara acordul tuturor copropietarilor

Salutare , imobil format din 3 copropietari fiecare cu cote egale . Imobilul detine cadastru facut din anul 2006 . Acum cateva zile cautand prin niste acte ale unuia dintre copropietari (1) , am dat peste o copie din arhiva OCPI a unui cadastru facut in 2013 ce contine cateva modificari fata de cadastrul din 2006 , lipsesc 8mp din teren , cladirea principala numita C1 in cadastrul vechi este impartita in doua corpuri C1 si C2 . Din ce stiu cadastrul din 2013 este facut de copropietarul 2 iar cu acesta a fost de acord si copropietarul 1 . Eu sunt copropietarul 3 .
Se poate face cadastrul fara acordul tuturor copropietarilor , in cazul de fata , fara acordul meu ? Se poate inregistra un astfel de cadastru la OCPI ?
Pot face ceva impotriva cadastrului nou ?

Alte discuții în legătură

Casa duplex - riscuri maria cristi maria cristi Buna ziua, Doresc sa cumpar o parte de casa a unui duplex. Fiecare parte are carte funciara si nr cadastral separat, cadastru si intabulata separat. Insa, ... (vezi toată discuția)
Vanzare casa modificata stelutanicoleta stelutanicoleta Buna ziua! am o casa la tara. era formata din doua corpuri cand am cumparat-o. C1 si C2 asa arata pe cadastru. noi am demolat C2 - o magazie si am construit pe ... (vezi toată discuția)
Ferestrele fac parte din fatade ? in sensul ca fatadele sunt ... Calin.Alin Calin.Alin Ferestrele fac parte din fatade ? in sensul ca fatadele sunt proprietate comuna si toti proprietarii contribuie la repararea lor , dar ferestrele ? Toti ... (vezi toată discuția)