avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... vanzare casa modificata
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

vanzare casa modificata

Buna ziua! am o casa la tara. era formata din doua corpuri cand am cumparat-o. C1 si C2 asa arata pe cadastru. noi am demolat C2 - o magazie si am construit pe locul ei ceva care acum face parte din C1- comunica cu casa. Acum vreau sa o vand. Noi am construit de capul nostru cu oameni din sat fara hartii, nu am modificat nimic in acte ca am demolat ca am construit. Constructia noua nu acopera tot C2 ci doar jumatate deci dimensiunile nu mai corespund. Pot sa o vand asa? Cumparatorul face credit. Ar trebui sa vina un evaluator. Se poate lega de chestia asta si sa nu-i dea creditul? Ce ar fi de facut?
Cel mai recent răspuns: stelutanicoleta , utilizator 22:41, 15 Aprilie 2018
Este o problema daca ceea ce evaluatorul gaseste la fata locului nu corespunde cu documentatia cadastrala. Puteti incerca sa vorbiti cu un cadastrist care sa va faca o actualizare a documentatiei cadastrale.
Mulțumesc. Dar se poate sa facactualizare de cadastru fara sa m autorizație de construcție, modificare etc.. Ca le am făcut noi astea..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa duplex - riscuri maria cristi maria cristi Buna ziua, Doresc sa cumpar o parte de casa a unui duplex. Fiecare parte are carte funciara si nr cadastral separat, cadastru si intabulata separat. Insa, ... (vezi toată discuția)
Greseala notariala la un act de vanzare cumparare cu uzufruct viager test_testare test_testare Buna ziua. Am cumparat un teren (y1 m.p)cu casa si anexe printr-un act de vanzare cumparare cu uzufruct de la parintii mei In planul imobilului este trecut ... (vezi toată discuția)
Apartament cu modificari prin prima casa elle-elle elle-elle vreau sa cumpar un apartament prin prima casa cu modificari fata de ceea ce exista in cadastrul apartamentului.Modificarile sunt: o usa care dadea din ... (vezi toată discuția)