avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Facturare prejudiciu salariat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Facturare prejudiciu salariat

Buna ziua,

Cum procedez daca azi am aflat de un prejudiciu efectuat de catre un salariat in 04.2016. Prejudiciul a fost stabilit de Garda Forestiera , s-a inregistrat la societatea noastra , dar nu a mai ajuns la departamentul contabilitate.

Alte discuții în legătură

Raspundere patrimoniala coto coto In baza constatarilor stabilite prin proces verbal de Curtea de Conturi, intr-o institutie publica,atunci cind ,nu rezulta ,in opinia noastra,un prejudiciu ... (vezi toată discuția)
Proces civil pentru recuperarea unui fals prejudiciu sermi sermi Buna ziua, Am lucrat 5 ani la o societate comerciala unde aveam contract de munca si conventie civila de prestari servicii. CIM-ul era pe 8 ore cu salariul ... (vezi toată discuția)
Garda financiara-prejudiciul stabilit Stoica Tatiana Stoica Tatiana Va rog ajutor Ieri am primit un P.V.intocmit de Garda Financiara ,in care se stabileste un prejudiciu prezumtiv soc.controlate in valoare de 63600 ... (vezi toată discuția)