avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa de prima inmatriculare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa de prima inmatriculare

Va rog sa-mi spuneti pentru masinile pentru care s-a platit taxa,s-a depus o cerere de restituire in decembrie 2015 si care intr timp s-a radiat prin casare se restituie taxa si ce acte trebuie pentru ca am primit raspuns de la anaf sa prezint contract de vanzare cumparare in strainatate si tot felul de prostii desi este la dosar dovada radierii prin casare.
Va rog daca se poate sa-mi spuneti ce trebuie sa fac?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: lilicapitanu , utilizator 08:47, 2 Septembrie 2016
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valoare reziduala timbru de mediu fermier fermier Buna ziua.Am o neclaritate cu restituirea valorii reziduale timbru de mediu.Se poate solicita si in cazul radierii din circulatie a unui autoturism ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa auto masina radiata ariana03 ariana03 Buna ziua, in anul 2014 am cumparat o masina pentru care proprietarul de la vremea respectiva a platit taxa auto. In urma unui accident a trebuit sa radiez ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto n_roxxanne n_roxxanne Daca am platit taxa auto pentru prima inmatriculare a unei masini cumparata in Romania dar adusa de afara in luna iulie 2014 pot cere recuperarea ei?multumesc. (vezi toată discuția)