avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... o nedumerire
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

o nedumerire

Daca la cei care au facut ucenicie ,ma refer la cei din domeniul confectiilor de inbracaminteli se recunoaste ucenicia ca vechime in campul muncii,atunci cei care am facut profesionala si am lucrat in fabrica de confectii 3 zile pe sapt ca practicanti de ce nu ni se recunoaste:sorry:

Alte discuții în legătură

Asi dori sa stiu daca in legea 360/2023 scoala profesionala de ... Aurel Amalinei Aurel Amalinei Asi dori sa stiu daca in legea 360/2023 scoala profesionala de ucenici se ia in calcul ca vechime in munca si la ce articol din lege se stipuleaza asta ? (vezi toată discuția)
Acordarea sporului de vechime in munca marcela1959 marcela1959 Buna ziua! Marcela Lapadatu ma numesc si am o nelamurure. Am o vechime in campul muncii de peste 35 de ani in confectii. Am lucrat pana in 1989 la un centru de ... (vezi toată discuția)
Incadrare -ucenic Daliborka Daliborka Buna ziua va rog imi puteti explica ce modificari au intervenit la legea privind ucenicia in cazul in care o societate (domeniu de activitate : Activităţi ... (vezi toată discuția)