avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1143 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Activare cod caen
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Activare cod caen

Buna ziua,

Doresc sa desfasor o activitate al carui cod caen este secundar in actul constitutiv al firmei. Ce presupune activarea codului caen? Este obligatoriu acest lucru, avand in vedere ca exista in actul constitutiv?
Da este obligatoriu, in cazul in care acest cod nu a fost activat la infiintarea societatii.
Puteti verifica acest aspect, citind certificatele constatatoare emise la infiintare sau solicitand un constatator la zi.
In cazul in care codul nu este activat, va trebui sa va adresati ORC, prin depunerea unei declaratii model 3.

Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adaugare obiecte de activitate - acte necesare vasilemihaela23 vasilemihaela23 Doresc sa mai adaug un obiect de activitate secundar (un nou cod CAEN) la cele 50 de puncte de lucru deja infiintate ale societatii noastre si vreau sa stiu ce ... (vezi toată discuția)
Declarare activitati DAIANA_ DAIANA_ Buna ziua tuturor celor care au bunavointa sau curiozitatea de a-mi citi topicul, Ceea ce doresc sa intreb este urmatorul lucru: cand pe obiectul de ... (vezi toată discuția)
Funcionare, desfasurare activitate caen activitate secundara basu basu Buna ziua, am ca activitate principala un cod caen(4711) si vreau sa desfasor pe aceeasi societate si activitate de intermediere cu produse farmaceutice. Am ... (vezi toată discuția)