avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Legea 247/2005
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Legea 247/2005

Buna ziua, in urma cererii depusa in baza legii nr. 247/2005 comisia judeteana a validat cerea la data de 9 ian 2007.Comisia locala a refuzat punerea in posesie ( suprafata validata fiind de 17 ha de padure). In luna mai anul curent a angajat o firma de masuratori topo fara consimtamantul propietarilor, motivand ca nu se poate elibera titlul de proprietate fara ca suprafetele sa fie ridicate la scara topografica, impunand prin aceasta tuturor propietarilor suma de 70 lei/ha masurat, desi pe piata erau si alte oferte cu preturi mai mici.Cand a fost masurata suprafata nu am fost chemat la fata locului ca masuratoarea sa fie facuta pe vechiul amplasament.Au stabilit un alt amplasament, care nu sunt de acord cu el ,intocmeste procesul verbal de punere in posesie, obligandu-ma ca daca vreau sa-mi iau padurea sa accept amplasamentul masurat de ei, fara cosimtamantul meu si sa achit suma de 70 lei/ha.
Ce pot sa fac, toate acestea fac obiectul unei cauze penale de abuz in serviciu, tinand cont ca aveau obligatia sa ma puna in posesie la cateva zile dupa ce comisia judeteana mi-a validat suprafata ?
Cel mai recent răspuns: justinn , utilizator 22:11, 23 August 2009
Foarte simplu! Ii dati in judecata si solicitati efectuarea unei expertize tehnice judiciare pentru stabilirea amplasamentului aducand in acest sens probe (martori si inscrisuri) care sa demonstreze corectitudinea afirmatiilor dvs!
De asemenea contestati si taxare dvs cu acea suma pentru efectuarea cadastrului!
SUCCES!
=D>
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punerea in posesie a unei paduri danielnicola danielnicola te as ruga sami zici cum se procedeaza pentru punerea in posesie a padurii .mentionez ca mi sa dat un titlu de proprietate dar numai pe o parte din padurea ce ... (vezi toată discuția)
Mostenire padure Andreea L. Andreea L. In 2004 in urma unui proces de iesire din indiviziune,prin sentinta judecatoareasca data atunci,definitiva si irevocabila,care nu a mai fost atacata cu recurs ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate nyyco nyyco In cazul in care , nu s-a eliberat titlu de proprietate pe toata suprafata validata de Comisia Judeteana de fond funciar, cum se poate obtine titlu de ... (vezi toată discuția)