avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... incompatibilitate sau nu ?
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

incompatibilitate sau nu ?

Buna ziua ,
am o curozitate : O persoana care a lucrat pe o functie de conducere intr-o institutie a statului, a fost prinsa ca a fraudat propriul ei examen de promovare/mentinere in functie , a fost condamnata la 3 ani de inchisoare cu suspendare, cu interzicerea tuturor drepturilor pe 2 ani. Acum la cateva luni de la condamnare, a ocupat prin examen un alt post de conducere in alta institutie.
Intrebarea mea se poate asa ceva ?
In conditiile in care persoanei in cauza i-a fot aplicata pedeapsa complementara de interzicere a ocuparii unei functii de conducere in cadrul unei persoane juridice de drept public, ocuparea unei asemenea pozitii constituie incalcare a dispozitiilor instantei si se poate solicita revocarea suspendarii executarii pedepsei persoanei respective.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna! ma poate lamuri cineva ? moritsu moritsu \\" In baza dispozitiilor art. 71 alin 1, 2 C.pen. aplica inculpatului pedeapsa accesorie a interzicerii drepturilor prevazute de art 64lit. (a) teza a II-a si ... (vezi toată discuția)
Va rog lamuriti-ma cu interpretarea unei sentinte Trestianu Trestianu Ce sa inteleg din asta?va rog ajutati-ma cu un raspuns In baza art. 87 al. 1 din OUG 195/2002 republicată, cu aplicarea art 320 ind. 1 C.p.p. şi art. ... (vezi toată discuția)
Pot da de permis daca am fost condamnat? sorin-ionut sorin-ionut Buna ziua,am si eu o problema....sunt curios daca mai pot da de permis tinand cont ca am fost condamnat la 5,10 ani pentru furt auto,conducere fara permis si ... (vezi toată discuția)