o firma care activeaza intr-un domeniu in care i se cer diverse autorizatii ca sa functioneze in acord cu prevederile legale nu le are obtinute.
Insa incheie contracte de servicii cu PFA-uri, ca acestea din urma sa presteze acele servicii (subcontracteaza).
Evident, PFA-ul asigura niste servicii la un cost mult mai mic, iar firma in cauza ramane cu bani, desi nu face nimic.
Intrebari:
1. Firma nu raspunde deloc daca nu presteaza chiar ea acel serviciu?
2. PFA-ul, daca stie ca nu are firma actele din partea autoritatilor, nu raspunde ca a incheiat contract cu o firma ce nu indeplineste toate cerintele legale ca ofere acele servicii?
Posibil ca eu sa nu ma fi exprimat corect. Imi cer scuze.
Firma in cauza nu apeleaza la PFA ca sa ii obtina autorizatiile cerute de lege, ci fiind fara autorizatiile respective subcontracteaza un PFA care sa ii execute efectiv serviciile pentru care aceea firma nu are autorizatiile legale.
Acesta este cadrul si intrebarile raman aceleasi, de mai sus:
1. Firma nu raspunde deloc daca nu presteaza chiar ea acel serviciu?
2. PFA-ul, daca stie ca nu are firma actele din partea autoritatilor, nu raspunde ca a incheiat contract cu o firma ce nu indeplineste toate cerintele legale ca ofere acele servicii?
Srl / pfa
topmasaj
salut! va rog sa imi spuneti daca un srl al carui asociat unic sunt poate avea relatii comerciale cu un pfa care de fapt tot eu sunt.
mai concret, vreau sa ... (vezi toată discuția)
Subcontractare ssm
Liviump
Daca inchei un contract de prestari servicii (ssm) pe CAEN 7022 (in calitate de PFA sau SRL), si deoarece nu sunt abilitarea ca serviciu extern in SSM pot ... (vezi toată discuția)