avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Traducere acte proprii de catre traducatori
Discuție deschisă în Traduceri

Traducere acte proprii de catre traducatori

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati sa aflu daca e, ca traducator autorizat de MJ pe engleza, imi pot traduce singura propriile acte (identitate, studii). Exista vreo reglementare legala in acest sens?

Multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 15:25, 13 Septembrie 2016
Din cate stiu eu, nu e posibil.
Daca gasesc si dispozitia legala, revin cu detalii.
Nu sunt interzise explicit insa, in anumite situatii intervine conflictul de interese, depinde de institutia la care depuneti documentele respective si evident, de scrupulozitatea functionarilor...
L.C.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Traducator full time angajat la o institutie de alt profil andradelia andradelia Buna ziua, Am si eu o mare nelamurire, poate ma poate ajuta cineva. Sunt traducator autorizat de MJ, am fost inregistrata la tribunal si la administratia ... (vezi toată discuția)
Autorizare ca traducator lucageorge lucageorge Am autorizatie de la MJ care am obtinut-o pe baza certificatelor de traducator in domeniul juridic (reglementat de Legea 178/1997, cu modificarile si ... (vezi toată discuția)
Obtinere atestat de traducator sonika sonika Buna seara. Am si eu o intrebare. Daca am terminat o facultate de profil limbi straine-engl-franc; si doresc sa fac traduceri dar nu juridice, unde ar trebui ... (vezi toată discuția)