Buna seara,
Am nevoie de un avocat care sa ma ajute sa redactez si motivez o cere de divort in instanta...Eventual sa ma reprezi nte..
Povestea este cam aceasta:
Sunt casatorita de 20 ani si am un copil major (21 ani). Nu am fost niciodata fericita in aceasta casatorie si acum, cand copilul meu este pe picioarele lui am decis sa ma separ de sotul meu. Avem impreuna o casa, o masina si ceva bani la banca, nu multi.
Nu am fost niciodata maltratata fizic, sotul meu nu bea si a avut intotdeauna grija de casa si de copil. Nu a lipsit de acasa si in tot acest timp nu i-am descoperit vreo aventura.
Intr-o fraza scurta, n-as avea ce sa-i reprosez, asa ar parea privind lucrurile din afara.
Si cu toate acestea, nu ma simt un om fericit, am adunat de-a lungul anilor frustrari, suntem doi oameni atat de diferiti, avem pasiuni diferite, vedem diferit lucrurile de cele mai multe ori si ne cam certam pentru orice nimic. pe scurt, nu comunicam.
In mod sigur, ati recunoscut povestea, sunt convinsa ca ea este a multor femei si, de ce nu, a multor barbati.
Aici am nevoie de ajutor din partea unui avocat (doamna/domn). Cum va fi motivata cererea de divort? Intentionez sa divortez de comun acord si sper sa-mi iasa. As dori sa stiu, in acest caz, cat ar dura acest divort si care ar fi costurile lui. (ma refer la onorariu).
Nu doresc sa facem partaj, intentionez sa lamurim intre noi acest aspect, suntem doi oameni maturi, civilizati si cred ca ne vom intelege. In acest caz, cine si cum exact va fi evidentiat ceea ce eu si sotul meu hotaram vis-a-vis de bunurile comune? Se va rezolva acest aspect odata cu divortul?
Si inca o rugaminte: am domiciliul in sectorul 2, unde va trebui depusa cererea de divort?
Va multumes mult pentru ajutor !!!!
Cel mai recent răspuns:
ContSters58959 , utilizator
22:21, 23 August 2009