avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Depunere bani in cont de student
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Depunere bani in cont de student

Buna seara,

Am o intrebare va rog ! Un student care nu inregistreaza venituri impozabile (salarii,etc.); decat bursa de studii, primeste cu ocazia aniversarii zilei de nastere/nume, sau de Craciun/Pasti o suma de 100-300 RON cash de la parinti, drept cadou. Respectivul student se duce la banca unde are contul de student pentru ai depune in cont. Ce documente trebuie sa intocmeasca ? Trebuie sa declare suma si sa plateasca impozit pe banii primiti ? Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:58, 31 August 2016
nu se intocmesc documente, nu se plateste impozit, merge la ghiseu si face depunerea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadou craciun: tichete cadou si bani ContSters73874 ContSters73874 Buna ziua, Unitatea a acordat de Craciun ”cadou” angajatilor [b]in valoare totala de 400 ron / pers[/b]., (total 10 angajati = 4.000 ron), ... (vezi toată discuția)
Tichete cadou pentru toti salariatii zzenovia zzenovia LA MULTI ANI tuturor! Ajutati-ma, va rog . Unitatea noastra a acordat tichete cadou ( 20 buc.= 200 lei valoare/salariat) in luna decembrie 2008.Tichetele ... (vezi toată discuția)
Impozitare tichete cadou mmarianne mmarianne Buna ziua, Cu ocazia zilei de 20 iulie - societatea noastra sarbatoreste ziua patronului spiritual, ocazie cu care a acordat salariatilor tichete cadou in ... (vezi toată discuția)