avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1190 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Contestatie rezultat examen
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Contestatie rezultat examen

Buna ziua.
In urma unui examen pe post de bibliotecar la o institutie de stat, am fost respinsa cu nota 48,50. In urma contestatiei facute am primit mai putin, 34 puncte pentru ca am indraznit sa le zic ca ii dau in judecata. Imediat dupa aflarea rezultatului contestatiei, am depus doua cereri. Intr-una am solocitat sa mi se dea lucrarea spre consultare alaturi de secretarul comisiei, iar in cealalta cerere am solicitat copie xerox dupa lucrare, fiindu-mi necesara in instanta de contencios administrativ. Am intampinat probleme inca de la depunerea cererilor. Doamna secretara nu a vrut sa-mi dea numar de inregistrare pe ele, m-a pus sa astept afara pe doamna directoare, spunandu-mi ca nu a ajuns inca in institutie. Am asteptat o ora, dupa care m-am intors inapoi la secretariat si am cerut inca odata sa mi se dea numar de inregistrare pe cererile depuse. Nici atunci nu a vrut, dar a venit cu raspunsul ca doamna directoare este intr-o sedinta si sa mai astept. Am asteptat. Domana directoare era in institutie inca de la inceput dar m-au mintit ca nu a venit. Am asteptat langa usa, iar alta intrare spre biroul dansei nu avea. Dupa alte 10 minute a aparut doamna directoare care nu m-a bagat in seama, a intrat in biroul secretarei, apoi la contabilitate si au discutat intre ele daca sa-mi dea numar de inregistrare sau nu. Apoi le-am zis ca daca nu primesc numar de inregistrare, imi sun avocatul sa vina la institutie. Imediat mi-au cerut cererile (copiile xerox de pe cererile mele) si mi-au dat numar de inregistrare. CONFORM ART. 37 alin 1 si 3 - orice persoana poate solicita lucrarea pentru consultare in prezenta secretarului comisiei de examinare. Aceasta solicitare mi-a fost refuzata, si mi-au dat un raspuns formal prin intermediul secretarei ca pot sa plec acasa, ca voi primii raspuns la cererile mele in 30 de zile. Ce pot sa mai fac? Vreau sa intentez proces impotriva lor, ca lucrarea mea sa fie verificata de o comisie neutra, intrucat consider ca nu am fost notata corespunzator inca de prima data. In cat timp pot introduce actiune in instanta ?
Ultima modificare: Miercuri, 31 August 2016
HaYoon, utilizator

Alte discuții în legătură

Instiintare angajator despre sarcina denissa_mar denissa_mar Buna, Sunt noua pe aici si va rog sa ma ajutati si pe mine intr-o problema. Sunt insarcinata in 13 saptamani. Am anuntat angajatorul in scris ( am adus o ... (vezi toată discuția)
Decizie nelegala maria-mihaela maria-mihaela Buna seara. Sunt administrator de patrimoniu intr-un liceu. Lucrez cu norma intreaga, de la 7-15. Joi, 15.10.2015 am primit o decizie, in urma CA din data de ... (vezi toată discuția)
Refuz primire cerere danaa1 danaa1 Buna seara, saptamana trecuta am fost la o firma, si am vrut sa dau o cerere ca petitie la sef. Aveam nevoie de a ma ajuta intr-un caz,si dupa ce i-am spus ... (vezi toată discuția)