avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... decizie nelegala
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

decizie nelegala

Buna seara. Sunt administrator de patrimoniu intr-un liceu. Lucrez cu norma intreaga, de la 7-15. Joi, 15.10.2015 am primit o decizie, in urma CA din data de 14.10.2015, care zice asa: "...Art.1. Incepand cu data de 19.10.2015 doamna administrator de patrimoniu (numele scris gresit !!) va functiona in biroul secretariat intre orele 9,00-13,30 efectuand lucrari specifice biroului.....Art.2. Doamna administrator va muta in biroul secretariat calculatorul din dotare pentru a putea astfel sa ajute la lucrarile care trebuie executate in secretariat: centralizare abonamente naveta elevi, alocatii, eliberare adeverinte, evidenta scutiri medicale,etc......Art.3 Prezenta decizie se va aduce la cunostinta doamnei (din nou numele scris gresit, si fata de prima data !! #-o) si va fi pusa in aplicare imediat. " Semnat director.
Recunosc ca inca sunt socata, dar nu vreau sa dau curs deciziei pentru ca o consider nelegala. Cum sa fiu ad-tor de patrimoniu si secretar in acelasi interval orar si cu acelasi salar.???? E 2 in 1! Nu scrie in decizie daca am dreptul sa o contest si in cate zile. Va intreb si va rog sa ma ajutati: ce sa fac? Pot sa contest aceasta decizie? Ce legi sa invoc ca sa fiu in legalitate? Aaa si a zis directoarea ca o sa modifice si fisa postului. Eu din cate stiu, fisa postului se poate modifica dar cu sarcini specifice postului. Nu am cunostinte sau pregatire legata de munca in secretariat si nu stiu care lege ii da dreptul sa-mi dea sarcini de secretar peste postul de ad-tor de patrimoniu? Nu scrie ca ma plateste in plus, ca se reduce postul meu, ca se modifica programul de lucru!! Nimic. Stiu ca in Codul Muncii scrie ca trebuie sa ti se ceara acordul cu privire la anumite sarcini. Va rog sa-mi spuneti daca fac contestatia catre Consiliului de Administratie sau trebuie sa reclam aceasta situatie Inspectoratului Scolar, ITM-ului ? Va multumesc si astept cu interes raspunsurile d-voastra.

Alte discuții în legătură

Fisa postului unui functionar public mirelay mirelay Vreua sa stiu ce se poate intreba daca refuzi sa semnezi fisa postului avand in vedere ca atunci cand am dat concurs am dat pe atributii de urbanism, acum ... (vezi toată discuția)
Organizare internã eduardvl eduardvl Bună ziua, Doresc să pun următoarele întrebări: Într-o instituţie bugetară, autofinanţată, un ªef de Serviciu şi/sau de Birou poate emite ... (vezi toată discuția)
Fisa postului-conform pregatirii dana1975 dana1975 M-am angajat acum cateva luni la o unitate pe un post de economist. In fisa postului pe langa atributiile specifice postului mi s-a specificat ca trebuie sa ... (vezi toată discuția)