avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Fisa postului-conform pregatirii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Fisa postului-conform pregatirii

M-am angajat acum cateva luni la o unitate pe un post de economist. In fisa postului pe langa atributiile specifice postului mi s-a specificat ca trebuie sa raspund si de starea tehnica a mijloacelor fixe pe motiv ca raspund de patrimoniu. Directorul ma pune sa tin tot felul de evidente despre intretinerea aparatelor, verificarea tehnica a mijloacelor fixe. Mentionez ca exista ub birou administrativ unde cred ca ar trebui sa se ocupe de astfel de lucruri. Eu sunt angajata in cadrul biroului financiar-contabil. Este normal sa ma ocup de astfel de lucruri? Tin evidenta contabila a mijloacelor fixe si obiectelor de inventar, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ma ocup si de buna functionare a lor. Ce pot sa fac daca directorul nu vrea sa inteleaga?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:51, 12 August 2009
Daca ati semnat fisa postului, implicit ati acceptat cuprinsul acesteia.
Daca nu ati semnat-o, puteti sesiza in scris angajatorul ca nu veti semna o fisa de post care cuprinde atributii necorespunzatoare pregatirii dvs.
~ Conținut șters la cerere ~
1. Pentru a nu se mai naste discutii, normal este ca inainte de semnarea CIM salariatul sa ia la cunostinta de fisa postului, sa vada ce atributii si sarcini are si dupa aceea, in cunostinta de cauza, semneaza sau nu CIM.
2. Fisa postului este anexa la CIM si nu mai poate fi modificata decat cu acordul ambelor parti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de semnatura sibcon sibcon Buna ziua, Am terminat finante banci in 2007, am lucrat 1 an si jumatate la o firma cu functia de contabil pe cartea de munca dar nu semnam bilantul si ... (vezi toată discuția)
Semnaturi in contabilitate MarianDavid MarianDavid Salut, daca se poate sa ma ajute si pe mine cineva cu niste informatii. Eu lucrez la o institutie publica, pe postul de ECONOMIST in departamentul ... (vezi toată discuția)
Pot fi acuzata penal de nereguli in contabilitate? angela.o angela.o As avea o intrebare. Am fost angajata ca si economist la o firma si din motive care tin strict de directorul firmei, nu am putut depune bilantul la timp. Am ... (vezi toată discuția)