avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... refuz primire cerere
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

refuz primire cerere

Buna seara,
saptamana trecuta am fost la o firma, si am vrut sa dau o cerere ca petitie la sef. Aveam nevoie de a ma ajuta intr-un caz,si dupa ce i-am spus despre ce e vorba,mi-a zis ca nu ma ajuta si sa plec. Am mers din nou la el,dar la secretara si i-am zis sa imi primeasca cererea si sa imi dea un nr.de ordine,iar seful a venit si i-a zis secretarei sa nu faca asta,apoi a luat cererea din mana secretarei si mi-a dat-o mie si mi-a zis sa plec.
Mi se pare ciudat sa nu primeasca o petitie si sa nu imi dea nr.de ordine cu raspuns la cererea mea.
Ce as putea sa fac in afara de reclamatie la politie? La cine sa mai reclam? Si cum pot afla numele si adresa ca sa il pot da in judecata?

Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: ContSters136598 , utilizator 11:43, 18 Martie 2013
buna.
in primul rand nu precizezi ce fel de petitie era...?
daca lucrezi la acea firma, poti afla adresa(de pe net, daca stii macar cum se numeste firma) si trimiti petitia prin posta cu confirmare de primire.
dar...daca nu ai legatura cu acea firma, ei nu au nicio obligatie sa iti raspunda, dar au obligatia sa inregistreze cererea.
Trimiteti petitia, prin posta cu confirmare de primire, la sediul societatii si asteptati raspuns.
e ceva mai complicat. Am fost la ei. Nu sunt angajata la ei,ci am cerut sa imi caute in arhiva la ei daca eu am facut afaceri cu ei,daca am cumparat un produs de la ei,ptr ca eu nu mai am actele produsului.
Seful pur si simplu nu a vrut sa ma asculte,nici macar nu a citit despre ce e vorba,ci mi-a zis sa plec, asa ca stiu firma,insa nu-i stiu numele si adresa de domiciliu de acasa
cum pot afla adresa ca sa-l dau in judecata?
ce as putea sa mai fac?
Mentionez ca m-am simtit rau,si vreau sa-mi fac dreptate ptr cea ce mi-a facut.
Societatea a procedat ilegal, prin abuz. Dreptul de petitionare este un drept constituţional şi nimeni şi nimănui nu i se poate îngrădi acest drept, respectiv de a i se raspunde la petitie. Da, aşa cum doamna mediatoare trimiteţi petiţia prin poştă cu confirmare de primire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plecari in strainatate la munca ContSters173201 ContSters173201 Buna ziua, Am semnat un contract de mediere cu o firma de plecari in strainatate la munca,am platit ceva comisioane,dupa o intreaga nebunie, ajunsa la locul ... (vezi toată discuția)
Bcr asigurari Soffia Soffia Buna ziua, Sotul meu a contractat un credit acum 7 ani si a fost obligat la incheierea unei polite de asigurari de viata la BCR Asigurari. Acesta a ... (vezi toată discuția)
Politistul nu imi da nr. de inregistrare. Tarzan2012 Tarzan2012 Am mers sa depun o cerere si o plangere penala la postul de politie. Plangerea si cererea am facut-o in doua exemplare (una pt. a ramane la politie, una pt ... (vezi toată discuția)