avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... plecari in strainatate la munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

plecari in strainatate la munca

Buna ziua,
Am semnat un contract de mediere cu o firma de plecari in strainatate la munca,am platit ceva comisioane,dupa o intreaga nebunie, ajunsa la locul de munca am fost tinuta inchisa,hartuita sexual,pusa la munca,etc,este destul de vasta problema,in final am reusi sa scap si sa ajung in tara.
Intrebarea este cum pot sa mi recuperez comisioanele,unde trebuie sa reclam aceasta persoana din italia pt ca nu mi a oferit contract de munca.
Este normal sa fiu trimisa acolo doar cu un contract de mediere?
Am sanse de izbanda daca i actionez in instanta?
Si daca exista cinevacare ma poate ajuta tinand cont ca nu am nici un ban.
Cel mai recent răspuns: uadytzu , utilizator 12:33, 19 Octombrie 2010
faceti o plangere penala si o trimiteti prin posta direct la parchetul de pe langa judecatoria unde locuiti , trimiteti una si la parchetul de pe langa tribunalul din circumscriptia dvs. teritoriala.
Nu va costa decat 10 lei trimiterile postale cu confirmare de primire .
scrieti cu cuvintele dvs. tot ceea ce vi s-a intamplat , cum ca ati fost retinuta fara voia dvs. , ca ati fost pusa la munca fortat , hartuita sexual, si toate cele . Incadrarea juridica o vor face procurorii.
mult succes
in cadrul procesului penal se va judeca si partea civila cu privire la despagubirii materiale , fara sa fiti nevoita sa platiti vre-o taxa de timbru., in penal cheltuielile sunt avansate de catre stat.
Adresa tuturor parchetelor o gasiti pe NET
Ultima modificare: Marți, 19 Octombrie 2010
praporgescu, utilizator
Va rog sa dati si numele firmei care v-a trimis acolo ptr ca si eu si multi altii am patit-o si poate mult mai rau sa le dam macar sa nu se mami duca si alti oameni sa pateasca ce am petit noi.Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Politia romana.. BEJAT BEJAT Am fost batut de 2 persoane de mau bagat in spital,am depus plangere la politie dar acestia nu au trimis dosarul la judecatorie il tot amana.Ce as putea sa ... (vezi toată discuția)
Contractul de mediere,cu o agentie de recrutare personal in strainatate vsymalina vsymalina Acum 3 luni,am incheiat un contract de mediere cu o agentie care recruteaza personal in strainatate(contractul contine mai multe obligatii decat drepturi si ... (vezi toată discuția)
Raspundere civilă delictuala edyyy10 edyyy10 Subiect: RĂSPUNDERE CIVILĂ DELICTUALĂ A STATULUI Mă numesc David Elena, am peste 50 ani. Pe motive de origine socială am fost prigonită toată viaţa. ... (vezi toată discuția)