Buna seara1
inainte de intrebarea mea la care v-as fi recunoscator daca m-ati ajuta va fac un scurt rezumat al situatiei
Mama mea si tatal meu sunt persoane cu handicap gradul 1 impobilizati la pat , au fiecare dintre ei doua pensi si anume una de handicap si una de urmas , au un apartament pe numele amndorura. Mama are credite de nevoi persoanle la :TIBI CREDIT , OMEGA TOP IFN, SI GARANTI CREDID , la cele trei mentionate plateste 50 de lei la fiecare contract chiar daca ratele sunt mai mari pe luna deoarece nu-si mai permite , iar acum 4 ani a avut si la cetelem a plattit vreo trei ani normal ratele apoi i s-a promis o refinantare dupa ce anuntase ca nu mai poate plati asa mult dar nu i sa mai acordat si nu-a mai platit de un an jumate cei de la cetelem nu au mai sunat si nu au trimis nici-o scrisoare.
Astazi cei de la TBI CREDIT au trimis somatie de plata care sa se achite in maxim doua zile daca nu ne vor executa silit.
Intrebare:
CE SE POATE INTAMPLA ?i dau afara din locuinta le opresc veniturile?
Multumesc anticipat! pentru rabdarea de a citi mesajul meu
Cetelem
giubaca69
Bună ziua vă rog să mă ajutați cu privire la cele ce am să vă expun !
Tatal meu avea un card CETELEM de pe care a scos in cateva randuri anumite ... (vezi toată discuția)