avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Este posibila executare silita imobila/sau propire ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Este posibila executare silita imobila/sau propire venituri?

Buna seara1
inainte de intrebarea mea la care v-as fi recunoscator daca m-ati ajuta va fac un scurt rezumat al situatiei

Mama mea si tatal meu sunt persoane cu handicap gradul 1 impobilizati la pat , au fiecare dintre ei doua pensi si anume una de handicap si una de urmas , au un apartament pe numele amndorura. Mama are credite de nevoi persoanle la :TIBI CREDIT , OMEGA TOP IFN, SI GARANTI CREDID , la cele trei mentionate plateste 50 de lei la fiecare contract chiar daca ratele sunt mai mari pe luna deoarece nu-si mai permite , iar acum 4 ani a avut si la cetelem a plattit vreo trei ani normal ratele apoi i s-a promis o refinantare dupa ce anuntase ca nu mai poate plati asa mult dar nu i sa mai acordat si nu-a mai platit de un an jumate cei de la cetelem nu au mai sunat si nu au trimis nici-o scrisoare.
Astazi cei de la TBI CREDIT au trimis somatie de plata care sa se achite in maxim doua zile daca nu ne vor executa silit.

Intrebare:
CE SE POATE INTAMPLA ?i dau afara din locuinta le opresc veniturile?

Multumesc anticipat! pentru rabdarea de a citi mesajul meu
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 15:58, 31 August 2016
Daca datoira este mai mica de 10.000 ron ar trebui sa le puna poprire pe venituri, fara executarea silita imobiliara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se intampla cu creditul in urma decesului maya17 maya17 Buna ziua. Anul trecut ,,exact pe 31 Decembrie,tatal meu a contractat un credit de nevoi personale ,fara garantie imobiliara,de la un IFN(TBI).Valoarea ... (vezi toată discuția)
Executor judecatoresc dupa refinantare marian2013 marian2013 Buna ziua. Situatia sta in felul urmator:o persoana apropiata mie a contractat un credit de la cetelem in 2008.Dupa aproximativ 1 an jumatate(timp in care a ... (vezi toată discuția)
Cetelem giubaca69 giubaca69 Bună ziua vă rog să mă ajutați cu privire la cele ce am să vă expun ! Tatal meu avea un card CETELEM de pe care a scos in cateva randuri anumite ... (vezi toată discuția)