avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Drept la concediu ?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Drept la concediu ?

Buna,ziua ! sunt angajata din 1 iunie 2016 pe perioada determinata, apoi iarasi prelungire tot pe o luna, inclusiv august, as dori sa ma lamuriti dupa 3 luni daca am drept la concediu de odihna si cate zile, in contract este mentionat 20 zile concediu pe an ! va multumesc mult
Cel mai recent răspuns: ralucalung , utilizator 19:46, 31 August 2016
Aveti dreptul la 20 :12 x 3 = 5 zile lucratoare de concediu
multumesc foarte mult pt informatie !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul concediu de odihna cristinasova cristinasova Buna ziua! Concediul de odihna se calculeaza in functie de salarul brut sau net? ex. daca am salar minim pe economie si trebuie sa iau banii pe concediu din ... (vezi toată discuția)
Am dreptul la plata concediului de odihna in cazul demisiei? Catalina Dodenciu Catalina Dodenciu Buna ziua.M-am angajat pe data de 4 mai 2009 si recent pe data de 18 august 2009 mi-am dat demisia, deoarece singurul salariu pe care l-am luat a fost cel din ... (vezi toată discuția)
Preaviz vs concediu de odihna flaviuscl flaviuscl buna seara! imi puteti raspunde si mie la urmatoarea intrebare,va rog frumos? din data de 23.06.2015 patronii societatii in care lucrez m-au dat in preaviz ... (vezi toată discuția)