avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cine sunt sustinatori legali ai unei persoane ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cine sunt sustinatori legali ai unei persoane varstnice?

Cine sunt sustinatori legali ai unei persoane varstnice cu obligatii de intretinere pentru beneficiari aflati in camin?
Cel mai recent răspuns: Rapeanu Mihaela Gianina , Consilier juridic 15:43, 1 Septembrie 2016
Ce intelegeti prin sustinatori legali?
persoanele care trebuie sa plateasca plata contributiei pentru persoanele varstnice din Camin

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata contribuției in căminele de batrani necele necele As dori sa am niște clarificări cu cu privire la plata serviciilor comunitare și întreținerea persoanelor vârstnice in cămine si asistenta socială a ... (vezi toată discuția)
As dori sa am niste clarificari cu privire plata serviciilor ... necele necele As dori sa am niste clarificari cu privire plata serviciilor comunitare și întreținerea persoanelor vârstnice in cămine si asistenta socială a ... (vezi toată discuția)
Obligatia legala de intretinere cris0811 cris0811 Buna ziua! Sunt consilier juridic la un SPAS care are in subordine un camin pentru persoane varstnice, si ne confruntam cu o situatie mai... delicata. ... (vezi toată discuția)