avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... banca a platit de ori
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

banca a platit de ori

buna ziua,
ma confrunt cu urmatoarea problema. am dus un ordin de plata la banca iar aceasta l-a operat de 2 ori trimitand banii de 2 ori aceleasi firme. am incercat sa iau legatura cu firma respectiva insa acestia nu vor sa plateasca inapoi suma pe motiv ca nu au bani. cand am contactat banca ,,,, acestia au zis k nu e treaba lor sa recupereze suma. impotriva cui ma pot indrepta .... eu consider ca banca este raspunzatoare si ea ar trebui sa faca toate demersurile pt recuperarea sumelor.
Cel mai recent răspuns: gabitzaalex , utilizator 11:42, 24 August 2009
multumesc foarte mult.
art 998-999 din vechil cod civil au cumva corespondent si in noul cod civil?
ma pot adresa cumva si BNR-ului pentru a le aduce la cunostinta aceasta neregula ? poti ei lua masuri impotriva bancilor comerciale?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hidroizolatie balcon Apollo_ro Apollo_ro Buna ziua. Locuiesc intr-un bloc din Bucuresti, la etajul 4/8. Balconul meu (e vorba de balcon exterior) este inchis cu tamplarie aluminiu si geam termopan, ... (vezi toată discuția)
Alta identitate decat cea reala ContSters133692 ContSters133692 daca imi fac un id cu alt nume si vb cu dif pers dandu-ma drept alte pers cunoscute lor se poate intampla ceva din punct de vedere juridic? (vezi toată discuția)
Avocat sau notar ContSters83715 ContSters83715 e nevoie de avocat ( cu incheiere de data certa - tranzactie ) sau de notar ? pentru a stinge un conflict referitor la disconfort fonic intre o discoteca si ... (vezi toată discuția)