avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... alta identitate decat cea reala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

alta identitate decat cea reala

daca imi fac un id cu alt nume si vb cu dif pers dandu-ma drept alte pers cunoscute lor se poate intampla ceva din punct de vedere juridic?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 11:32, 8 Martie 2010
De principiu, nu ar fi vorba de o infractiune.
Insa daca faceti anumite fapte ilicite veti raspunde din punct de vedere juridic.

avocat Claudiu Lascoschi
~ Conținut șters la cerere ~
In raport de consecintele faptelor savarsite cu buma stiinta,daca rezulte prejudicii,denuntate de terti,fapta poate face obiectul cercetarilor,in urma carora se poate dispune competent incadrarea
Va multumesc!
totul se rezuma doar la discutii...conversatii ....doar ca el crede ca sunt altcineva in spatele id-ului

Alte discuții în legătură

Rasp delictuala contract de asistenta jur CI Ioana Butan CI Ioana Butan S-a depus impotriva clientului o plangere pt savarsirea infractiunii de inselaciune. A fost incheiat un contr de asistenta juridica pentru reprezentarea ... (vezi toată discuția)
Daune morale selena9 selena9 Sunt intr_un proces cu o persoana juridica. Am ajuns la stadiul de pretentii. Pe langa daune \"fizice\", mai sunt si morale. Stiu unde m_a afectat, dar nu stiu ... (vezi toată discuția)
Banca a platit de ori gabitzaalex gabitzaalex buna ziua, ma confrunt cu urmatoarea problema. am dus un ordin de plata la banca iar aceasta l-a operat de 2 ori trimitand banii de 2 ori aceleasi firme. am ... (vezi toată discuția)