avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1097 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Daune morale
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Daune morale

Sunt intr_un proces cu o persoana juridica. Am ajuns la stadiul de pretentii. Pe langa daune "fizice", mai sunt si morale. Stiu unde m_a afectat, dar nu stiu "cat" (financiar).
Cine este in masura sa imi evalueze pt a sti cat sa pretind>
Multumesc!
:O

selena
Cel mai recent răspuns: Corina Capotã , Avocat 16:15, 20 Decembrie 2010
Daunele morale nu pot fi evaluate. Dvs solicitati o suma iar instanta va aprecia daca este justificata sau nu.
Multumesc! Dar nu exista cineva gen "expert contabil" care sa spuna "e prea mult/putin"?
Va rog sa respectati meseria de expert contabil.Nu cred ca avem o calificare care se poate pune in ghilimele.Daca dvs.nu puteti stabili ce suma sa pretindeti in instanta nu cred ca altcineva o poate face fie el chiar si "expert contabil".
Ultima modificare: Miercuri, 1 Decembrie 2010
Contabilitate sector 4 evoCONTA, Contabil
Incearca sa dai detalii ale spetei sa vedem cum te putem ajuta. In concret, se pot face anumite trimiteri.

simonaoprica, nu trebuia sa te simti vizata, in fapt era vorba de o subliniere meritorie, interogarea referindu-se la o eventuala posibilitate de a se stabili, in cocret, daca eventual expertii contabili pot sa faca o evaluare a daunelor morale. Evident, daunele morale nu pot fi evaluate nici macar de catre expertii contabili.

E suficienta tensiune in toata conjunctura pe care o avem, hai sa nu o mai potentam si daca putem, sa incercam sa ajutam.

selena9, astept precizari sa vedem cum te putem ajuta

amice, ce fel de proces ai? penal sau civil? daca e capat de cerere e nevoie de timbrare...:sorry:

Alte discuții în legătură

Daune morale OneQuestion OneQuestion Buna ziua, In urma unei altercatii si in urma unei loviri usoare, a rezultat un certificat medico-legal cu 1-2 zile de spitalizare. La acestea, exista ... (vezi toată discuția)
Există un barem pentru daunele morale care pot fi cerute în cazul unei plângeri penale pentru lipsire de libertate, amenințare și șantaj? S.C PGH Enterprise Telecom S.R.L S.C PGH Enterprise Telecom S.R.L In cazul unei plangeri penale pe baza ART 206 C.P, ART 207 C.P AL 2, ART 208 C.P cu probe si tot ce este necesar pentru a avea castig de cauza, care este un ... (vezi toată discuția)
Daune morale in dosar penal Nina1 Nina1 Exista un procedeu de calcul pentru evaluarea daunelor morale intr-un dosar penal pentru infractiuni de fals si uzul de fals? Cu stima (vezi toată discuția)