Sunt intr_un proces cu o persoana juridica. Am ajuns la stadiul de pretentii. Pe langa daune "fizice", mai sunt si morale. Stiu unde m_a afectat, dar nu stiu "cat" (financiar).
Cine este in masura sa imi evalueze pt a sti cat sa pretind>
Multumesc!
:O
Va rog sa respectati meseria de expert contabil.Nu cred ca avem o calificare care se poate pune in ghilimele.Daca dvs.nu puteti stabili ce suma sa pretindeti in instanta nu cred ca altcineva o poate face fie el chiar si "expert contabil".
Incearca sa dai detalii ale spetei sa vedem cum te putem ajuta. In concret, se pot face anumite trimiteri.
simonaoprica, nu trebuia sa te simti vizata, in fapt era vorba de o subliniere meritorie, interogarea referindu-se la o eventuala posibilitate de a se stabili, in cocret, daca eventual expertii contabili pot sa faca o evaluare a daunelor morale. Evident, daunele morale nu pot fi evaluate nici macar de catre expertii contabili.
E suficienta tensiune in toata conjunctura pe care o avem, hai sa nu o mai potentam si daca putem, sa incercam sa ajutam.
selena9, astept precizari sa vedem cum te putem ajuta
Daune morale
OneQuestion
Buna ziua,
In urma unei altercatii si in urma unei loviri usoare, a rezultat un certificat medico-legal cu 1-2 zile de spitalizare. La acestea, exista ... (vezi toată discuția)