avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1979 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salarizare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salarizare

Sint asistent medical si va rog sa-mi precizati din ce este compus salariul de baza si salariul tarifar, si care este diferenta intre ele?




Cel mai recent răspuns: ContSters400311 , utilizator 11:14, 2 Septembrie 2016
Salariul de baza este salariul aferent functiei de asistent medical(cu st sup.cu pl cu liceu cu grad principal.fara grad principal,debutant)din grila OUG20/2016,ce include si sporul aferent claselor de salarizare suplimentare acordate pt fiecare gradatie in parte(fostul spor de vechime)
Salariul tarifar este salariul pe baza caruia se calculeaza sporurile acordate(spor conditii de munca,spor noapte,spor tura etc)Salariul tarifar este mai mic decat sal de baza pt ca este salariul stabilit in cf cu Ordinul 77/2011-Norme aplicare Legea 284/2010

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarizare in sanatate Stefania175 Stefania175 Care este salariul de baza la care ar fi trebuit sa fiu incadrata conform OUG, din 01.08.2016 la functia de asistent medical sef cu vechime 24 ani si 11 luni, ... (vezi toată discuția)
Calcul sporuri in sanatate buziladiana buziladiana Buna ziua! Am primit recent un Act aditional la Contractul individual de munca in care se mentioneaza urmatoarele - in baza prederilor art.41 din legea nr ... (vezi toată discuția)
Oug corectii salariale din august ceraselaco ceraselaco Buna ziua Sunt inspector de specialitate intr-un spital militar din tara, post unic si, oricat am incercat sa ma lamuresc cum e cu \"eliminarea inechitatilor ... (vezi toată discuția)