avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Acordarea de ajutoare financiare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Acordarea de ajutoare financiare

Consiliul Local a publicat printr-o Hotarare o lista cu bunuri care exclud de la acordarea ajutorului financiar pentru executarea lucrarilor de reabilitare termica.La bunuri imobile aflate in proprietate se spune in felul urmator:Mai mult de o cladire sau alte spatii locative in afara locuintei de domiciliu si a anexelor gospodaresti.Beneficez de ajutor,daca mai am in proprietate inca un apartament?Formularea din hotarare mi se pare cam ambigua.Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 10:30, 2 Septembrie 2016
In situatia expusa,va incadrati pentru a beneficia de sprijin financiar acordat de primaria locala
In situatia expusa,NU va incadrati pentru a beneficia de sprijin financiar acordat de primaria locala.
Observati ca am plagiat, preluand texul postat mai sus si introducand doar un cuvant in plus: NU!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor incazire handicap grav Angela Cerdeanu Angela Cerdeanu Buna ziua! Nu am inteles prea bine...si ma deruteaza niste termeni juridici... Matusa mea 89 ani are certificat handicap grav,cu insotitor,nu are alte ... (vezi toată discuția)
Subventii caldura 2011-2012 zugriman zugriman Buna ziua.Anul trecut am aplicat pt ajutorul de incalzire,dar mi s-a refuzat dosarul pe motiv ca as avea 2 cladiri; situatia reala este de fapt ... (vezi toată discuția)
Ajutoare pentru incalzire tsorinela tsorinela Buna ziua, ma numesc Sorinela Teodorescu.Vreau sa ma lamuriti intr-o problema, si anume: mama are o pensie de boala de 590 lei lunar (5900000 lei vechi).ea a ... (vezi toată discuția)