avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie militara 2016
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie militara 2016

Buna

incepind cu 01.01.2016 pensiile militare se vor recalcula . Fiind pensionar anterior acestei date ,pentru recalcularea pensiei mele am depus cerere ,am ales 6 luni pentru a lua in considerare veniturile realizate si ACTUALIZATE. Am primit raspuns de la Casa Sectoriala in luna Martie ca a fost innaintat la unitatea de unde m-am pensionat care trebuie sa comunice Situatia Veniturilor Actualizate si apoi se va emite DECIZIA . Intrebarea mea este care este temeiul legal pentru a mi se comunica si mie aceasta situatie a veniturilor Actualizate . Chiar daca Deciziea NU a fost emisa si va mai dura ,personal doresc sa fiu INFORMAT cu privire la aceasta situatie a veniturilor actualizate.AM trista experienta ca deciziile emise sunt Foarte Sumare ,Neexplicite si in mod natural doresc sa verific din ce sunt compuse aceste venituri actualizate . Va rog ajutati-ma sa motivez cererea mea catre Serviciu financiar prin aratarea temeiului juridic privind solicitarea de a fi INFORMAT despre Veniturile Realizate Actualizate -componenta lor -solda grad -solda functie , spor etc. Va multumesc

Alte discuții în legătură

Am lucrat dupa pensionare adela65 adela65 Sunt pensionar militar si dupa iesirea la pensie am lucrat timp de 7 ani. Doresc sa stiu daca contributia data in acesti ani mi se ia in calcul la revizuirea ... (vezi toată discuția)
Refuzul nejustificat de a rezolva o cerere privind recalcularea pensiei ionioneforie ionioneforie Stimati domni, In data de 28.01.2011, m-am adresat prin posta cu confirmare de primire, cu o cerere scrisa Casei Sectoriale de Pensii de pa langa MAI, ... (vezi toată discuția)
Recalculare si adaugare stagii de cotizare dupa pensionare poenaru12 poenaru12 Buna ziua, ma numesc Poenaru Costica si as dori raspuns la problema mea: (adresa de E-mail :costicapoenaru@gmail.com.) -Sunt pensionar militar trecut in ... (vezi toată discuția)