avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salarizare personal medical
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salarizare personal medical

Bună ziua. Soția mea lucrează ca asistent medical la un spital orășenesc . Deși a obținut gradul de asistent medical principal în 2013 nu a fost încadrată si salarizată pe această funcție. A făcut cerere în scris înregistrată la secretariatul unității dar nu a primit niciun răspuns deși au trecut câteva luni. Ce am putea face în continuare? Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters400311 , utilizator 12:40, 2 Septembrie 2016
Promovarea se face tinand cont de reglementarile HG 286/2011 actualizata, TITLUL II
Promovarea în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice si a OMS 1470/2011.
Incercati o ultima "mediere" cu conducerea in sensul in care sa aveti o rezolutie pe o cerere ,motivul pt care nu se aproba o cerere,poate nu exista resurse financiare (sa le acordati o circumstanta atenuanta :) ). Daca nu reusiti ,in final nu va ramane decat sa deschideti o actiune in instanta indreptata aupra angajatorului!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Relatii de munca PANFILE CONSTANTA PANFILE CONSTANTA Buna ziua! Vin la dumneavoastra cu o problema pe care nu stiu cum sa o rezolv. Ma numesc ........... si sunt incadrata pe post de referent I A cu sudii ... (vezi toată discuția)
Drepturi salariale, asistent medical principal cu studii superioare ramunna ramunna Buna ziua. Sunt asistenta la obstetrica ginecologie cu grad principal. Din anul 2001 ocup functia de asistenta sefa iar vechimea totala in munca este de 33 ... (vezi toată discuția)
Aplicarea oms 1470/2011 ANDREI_oni ANDREI_oni Bună ziua, lucrez într-o unitate de service aparatură medicală cu autofnanţare, aflată în subordinea Direcţiei de Sănătate Publică, vă rog frumos ... (vezi toată discuția)