avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... scurt si concis
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

scurt si concis

;)Ar fi grozav daca cineva care are subiectele lucrate scurt concis si schematic sa le puna pe sait.Si-ar atrage simpatia tuturor si ar putea candida cu succes la un post in noua conducere ce va fi aleasa. Mult succes
Cel mai recent răspuns: aliPus , utilizator 15:21, 11 Noiembrie 2005
Scurti si concis....pai ne-ar lua cateva zile numai sa le scrie pe site.:D Asta e cea mai buna propunere posibila...dar chiar n-am vreme sa stau sa scriu subiectele concis #-oMai am de terminat procedurile si chiar sunt in cirza de timp :((

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concurs functionar public - inspector asistent cryss15 cryss15 Vreau sa particip la un concurs scos de primarie pentru functia publica de executie 'inspector asistent' . Bibliografia este impresionanta :stunned: . As ... (vezi toată discuția)
Asigurari sociale persoana fara venituri brendissima brendissima propun urmatoarea speta: o persoana a lucrat o perioada scurta d etimp, cca 3 ani, sa zicem..apoi a incetat rap de munca (nu stiu exact pe ce temei) si pana in ... (vezi toată discuția)
Functionar public, drepturi si obligatii aurelia silion aurelia silion Buna ziua, am o problema legata de urmatorul lucru: lucrez la o primarie de 2 ani si am fost angajata ca personal contractual. In luna octombrie 2014 am ramas ... (vezi toată discuția)