avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa auto

Am cumparat o masina , avand taxa auto nerecuperata , de la al 3-lea propietar. Primul propietar a platit taxa . Mai poate solicita recuperarea ei dupa 2 ani ? Ms.
Cel mai recent răspuns: simonna38 , utilizator 15:24, 8 Octombrie 2016
Da.Ori pe cale administrativa, daca-i predati dumneavoastra actele originale ale masinii pentru confruntare, ori pe cale judecatoreasca, in caz contrar.
Exista o cale legala ca sa ma oblige sa ii dau actele originale ale masinii ? Ms

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere auto ciprianul ciprianul buna seara! Am cumparat o masina de la un intermediar cu numere de neamt. vanzatorul avea dovada anaf ca taxa a fost platita si nerecuperata . toate bune si ... (vezi toată discuția)
Taxa pt masina inscrisa in tara 2008 tvladan tvladan Avem asa: 1 masina cu prima inmatriculare in 2008 in romania, cumparata de mine acum 2 luni. M-am lovit la transcriere de acel forumlar privind ... (vezi toată discuția)
Am platit taxa de prima inmatriculare in 2011, la vanzarea masinii se mai plateste timbrul de mediu? stanley stanley In decembrie 2011 am inmatriculat masina platind taxa de mediu valabila la acel moment. Daca vand acum masina, cumparatorul va avea de platit timbrul de mediu ... (vezi toată discuția)