avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Inmatriculare auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Inmatriculare auto

Speta: Am cumparat o masina la un pret acceptabil. Masina e din '95 si are motorul de 1598.Problema este ca masina a fost adusa din Spania, a fost inmatriculata pe persoana fizica,persoana respectiva a vandut masina catre o scoala de soferi,iar lcu putin timp inainte sa faca actul de vanzare cumparare a depus actele pentru recuperarea taxei. Cei de la scoala de soferi au putut inscrie masina fara sa plateasca taxa, cel care a adus-o din afara si-a primit banii inapoi, iar acum mie mi s-a spus ca trebuie sa platesc din nou acea taxa pentru a o putea inmatricula.

Intrebarea este: Ce as putea sa fac ca sa scap de acea taxa? Totusi mi se pare absurd sa o platesc si apoi sa o recuperez #-o #-o Astept un sfat cat mai detaliat, daca se poate. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:18, 2 Septembrie 2016
Aveti varianta sa va adresati instantei de judecata-varianta care dureaza...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa mediu traian_iulian traian_iulian Am achizionat recent o masina inmatriculata in Romania in valoare de 900 euro (Opel Astra din 1994, 1598 cm3). Masina a fost inmatriculata in Romania pentru ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare masina sympa sympa Buna ziua! Mi-am adus masina personala din Spania in Romania si-acum as vrea sa o inmatriculez in Romania tot pe numele meu.Este un Volkswagen Passat din ... (vezi toată discuția)
Cumparat masina cu taxa recuperata adina_geo adina_geo Asemanator unui alt membru ,am cumparat si eu de curand o masina la care am fost asigurat verbal ca taxa de inmatriculare nu a fost recuperata(deci am ... (vezi toată discuția)