Speta: Am cumparat o masina la un pret acceptabil. Masina e din '95 si are motorul de 1598.Problema este ca masina a fost adusa din Spania, a fost inmatriculata pe persoana fizica,persoana respectiva a vandut masina catre o scoala de soferi,iar lcu putin timp inainte sa faca actul de vanzare cumparare a depus actele pentru recuperarea taxei. Cei de la scoala de soferi au putut inscrie masina fara sa plateasca taxa, cel care a adus-o din afara si-a primit banii inapoi, iar acum mie mi s-a spus ca trebuie sa platesc din nou acea taxa pentru a o putea inmatricula.
Intrebarea este: Ce as putea sa fac ca sa scap de acea taxa? Totusi mi se pare absurd sa o platesc si apoi sa o recuperez #-o #-o Astept un sfat cat mai detaliat, daca se poate. Multumesc!
Taxa mediu
traian_iulian
Am achizionat recent o masina inmatriculata in Romania in valoare de 900 euro (Opel Astra din 1994, 1598 cm3).
Masina a fost inmatriculata in Romania pentru ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare masina
sympa
Buna ziua!
Mi-am adus masina personala din Spania in Romania si-acum as vrea sa o inmatriculez in Romania tot pe numele meu.Este un Volkswagen Passat din ... (vezi toată discuția)