avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... decontare naveta
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

decontare naveta

Buna!
Daca locuiesc intr un sat apartinator comunei unde lucrez, pe postul de invatator, am dreptul la decont? Mentionez ca exista microbus scolar care transporta copii intre cele doua localitati.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Daniela Gratiela , Alte profesii 23:30, 2 Septembrie 2016
Personalul didactic din învăţământ i se decontează naveta în baza Normelor metodologice privind decontarea cheltuielilor pentru naveta la şi de la locul de muncă a cadrelor didactice şi a personalului didactic auxiliar din învăţământul preuniversitar de stat din 15.07.2015
Aici aveți Norma: [ link extern ]
iar aici alte detalii:[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lege decontare naveta mARA_Mara mARA_Mara Buna ziua! Va rog frumos,sa imi spuneti: -care este legea in vigoare care reglementeaza decontarea navetei cadrelor didactice; -daca este corect sa se ... (vezi toată discuția)
Decont naveta cadre didactice anatelea anatelea Buna ziua, Intrebarea mea se refera la urmatoarea situatie: fac naveta la 50 km distanta, de 4 ori pe saptamana, spre scoala unde lucrez. Am facut naveta pana ... (vezi toată discuția)
Naveta cadre didactice kis.katalin kis.katalin Buna ziua, Am o cadre didactice care solicita decontarea navetei cu autoturism, respectiva 7,5 l benzina premium/100 km. Dar mentionez ca cadre didactice ... (vezi toată discuția)