avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 430 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Probleme cu Banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Probleme cu Banca

Buna ziua. Am un proces cu o banca unde am castigat fondul,iar apelul si recursul s-au respins.Tribunalul mi-a dat castig de cauza ptr anularea comisionului de urmarire risc care a fost comasat cu cel de administare si declarat nul. (Obliga parata la restituirea catre reclamant a sumei de -----euro reprezentand echivalentul comisionului de urmarire riscuri achitat de reclamant si declarat nul , suma ce urmeaza a fi actualizata cu rata inflatiei, de la data platilor efectuate de reclamant pentru fiecare dintre ratele in care a fost achitata aceasta suma si pana la data rambursarii efective( .As vrea sa stiu ce pasi sa urmez , pentru a intra in posesia acestor sume . Si a doua intrebare, aceasta suma este pana la momentul introduceri actiunii, dar de atunci au mai trecut doi ani , banca nu face precizari si despre diferenta pana la ultima plata a ratei.Eu sunt la zi cu ratele.Va multumesc mult pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: Mugurel_Mugurel , utilizator 13:42, 4 Septembrie 2016
Buna ziua,
Dupa ce mergeti la instanta de fond si legalizati sentinta, formulati o notificare catre banca fie prin avocatul care v-a reprezentat in instanta fie printr-un executor judecatoresc.
Banii vor intra in contul dumneavoastra reprezentand rate in avans.
Cat priveste problemele sumelor, pana la ce moment se refera sentinta, e de preferat sa-l intrebati pe avocatul dumneavoastra sa va edifice, el avand sentinta in fata.
Mergeți și vorbiți cu ei.
Le depuneți și o cerere scrisa și luați nr înregistrare.

E clar ca pierd un nou proces dacă nu va înțelegeți.
Vedeți cu prescripția sa nu aveți probleme.
Multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit ipotecar prima casa petrutibichi petrutibichi Buna ziua ma numesc TP sunt din jud Iasi si in aprilie 2010 am luat un credit prin programul Prima Casa de la Millennium Bank.Pentru a-mi aproba dosarul mi s-a ... (vezi toată discuția)
Recurs- problema partaj viomari viomari buna ziua, am castigat la prima instant un process de partaj,au fost corecti si au impartit si activele si pasivul(un contract de credit de nevoi personale cu ... (vezi toată discuția)
Calcul inflatie pentru sume castigate in instanta adi10pop adi10pop Buna ziua! Calculul inflatiei pentru sume castigate prin hotarari judecatoresti definitive se face de la data cand trebuia incasata suma respectiva (2008) sau ... (vezi toată discuția)