Buna ziua. Am un proces cu o banca unde am castigat fondul,iar apelul si recursul s-au respins.Tribunalul mi-a dat castig de cauza ptr anularea comisionului de urmarire risc care a fost comasat cu cel de administare si declarat nul. (Obliga parata la restituirea catre reclamant a sumei de -----euro reprezentand echivalentul comisionului de urmarire riscuri achitat de reclamant si declarat nul , suma ce urmeaza a fi actualizata cu rata inflatiei, de la data platilor efectuate de reclamant pentru fiecare dintre ratele in care a fost achitata aceasta suma si pana la data rambursarii efective( .As vrea sa stiu ce pasi sa urmez , pentru a intra in posesia acestor sume . Si a doua intrebare, aceasta suma este pana la momentul introduceri actiunii, dar de atunci au mai trecut doi ani , banca nu face precizari si despre diferenta pana la ultima plata a ratei.Eu sunt la zi cu ratele.Va multumesc mult pentru ajutor.
Buna ziua,
Dupa ce mergeti la instanta de fond si legalizati sentinta, formulati o notificare catre banca fie prin avocatul care v-a reprezentat in instanta fie printr-un executor judecatoresc.
Banii vor intra in contul dumneavoastra reprezentand rate in avans.
Cat priveste problemele sumelor, pana la ce moment se refera sentinta, e de preferat sa-l intrebati pe avocatul dumneavoastra sa va edifice, el avand sentinta in fata.