avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Act de intretinere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Act de intretinere

Buna ziua!
Detin doua apartamente. Pentru unul dintre ele am facut act de intretinere cu o persoana. Pot face acelasi lucru si pentru celalalt cu o alta persoana?
Multumesc!
Scuze, am trecut gresit "donatie" la subiect, este vorba despre act de intretinere!
Ultima modificare: Duminică, 4 Septembrie 2016
romeoiorgu, utilizator
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 23:16, 5 Septembrie 2016
Buna ziua,
Nu va impiedica nimic daca aveti capacitatea si daca aveti cadastru.
romeoiorgu a scris:

Pot face acelasi lucru si pentru celalalt cu o alta persoana?

Mai bine faceti un contract de renta viagera cu cea de-a doua persoana.
Ce sa faceti cu doua contracte de intretinere (?), ca doar nu mancati cu doua guri.

Parerea mea, insa desigur dvs. faceti cum considerati mai bine !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare-cumparare cu uzfruct viager fara clauza de intretinere emma_elena emma_elena Buna ziua! Suntem 2 copiii la parinti si acestia doresc sa faca un act de vanzare-cumparare pentru unul dintre ei cu uzufruct viager ,fara clauza de ... (vezi toată discuția)
Vreau sa-mi vand cota Cristina12 Cristina12 Buna ziua.Impreuna cu o persoana care nu este nici un fel de ruda cu mine,detin o locuinta,fiecare avand cota 1/2. Intrebarea mea ar fi daca as putea sa-i fac ... (vezi toată discuția)
Cum pot schimba numele proprietarului unui imobil ? andrej andrej Buna ziua. Bunicii mei, care au peste 80 de ani fiecare, s-au decis sa treaca imobilul (apartament bloc) pe numele meu. Apartamentul nu are cadastru si ... (vezi toată discuția)