avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatie de functionare pt magazin online?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatie de functionare pt magazin online?

Buna ziua,

Intrebarea mea este daca pentru o firma care isi desfasoara activitatea in mediul virtual (magazin online), si implicit nu are contact cu publicul sau un sediu deschis publicului, trebuie autorizatie de functionare.

Multi spun ca da, multi spun ca nu, iar cei de la primarie spun ca nu...ceea ce mi se pare ciudat.

Astept pareri/raspunsuri :)
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Autorizatie primarie pfa qabriel qabriel Buna seara, voi fi pe cat posibil de scurt. Am deschis un Pfa(am certificatul de la RC si l-am inscris si la ANAF). Sediul profesional e acasa. In mod ... (vezi toată discuția)
Doresc sa infiintez un srl pentru un magazin online AndreiStoian99 AndreiStoian99 Buna ziua, Doresc sa infiintez un SRL pentru un magazin online cu dropshipping. Este necesar ca sediul social sa fie cu activitate? Trebuie autorizatie de ... (vezi toată discuția)
Autorizatie functionare primarie ancapetra ancapetra Am deschis un PFA. Certificatul la RC este rezolvat, am fost la ANAF si acolo e ok. Am cod caen principal 4791 comert online si 1812 alte activitati de ... (vezi toată discuția)