avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Taxa contor gaze
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Taxa contor gaze

Buna ziua,

Intrebarea mea este cine plateste taxa de punere in functiune contor gaze pentru un apartament nou. Dezvoltatorul sustine ca trebuie sa o platesc eu desi in contractul de vanzare cumparare se precizeaza "noi, vanzatorii, declaram ca am platit la zi contravaloarea tuturor utilitatilor pentru acest apartament".

Multumesc
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 21:51, 5 Septembrie 2016
Si in momentul cand v-ati mutat in apartament, existra contorul, aveati gaz, aveati contract cu furnizorul pe numele dumneavoastra ca proprietar? Ori nu existau gaze, urmand a se deschide gazele dupa ce incheiati contractul cu furnizorul?
Daca a fost prevazut din proiect cu contor individual atunci acesta trebuia montat de catre dezvoltator pentru a asigura utilitatile.
Contor pentru energie electrica exista montat?
Trebuie vazut in contract ce utilitati sunt prevazute.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu dezvoltatorul imobiliar valentinpit valentinpit buna ziua. de aproximativ o luna m-am mutat intr.un bloc nou. Toate bune si frumoase pana cand dezvoltatorul a inceput sa ne ceara banii pe contorul de gaze ... (vezi toată discuția)
Contract enel cls cls Buna ziua. Am cumparat anul trecut un apartament de la un dezvoltator care nu a depus nici un efort pentru a solicita incheierea contractelor individuale la ... (vezi toată discuția)
Apartamement nebransat CrisB CrisB Un apartament achizitionat, cu contractul de vanzare cumparare incheiat in luna septembrie, nu are nici acum bransamentul de gaz realizat. Blocul este bransat, ... (vezi toată discuția)