avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara copil

Buna ziua,vreau sa va intreb...daca tatal copilului lucreaza in Anglia si are un salariu net de 1200 lire(zice el), cat ar trebui sa-i revina copilului si ce trebuie sa fac in acest sens.Mentionez ca are program de vizita de 2 ori pe luna iar el nu vine deoarece lucreaza acolo, as putea sa- i fac plangere sa nu mai aiba drept de vizita?
Cel mai recent răspuns: alexandra285 , utilizator 16:19, 5 Septembrie 2016
Daca este singurul copil in intretinere, 25% din salariu.
Nu inteleg ce veti rezolva cu plangere, este important pentru copil sa tina legatura cu tatal sau, chiar daca acesta nu poate veni atat de des in tara
Este singurul copil in intretinere, as dori sa stiu carei instante sa ma adresez si mentionez ca el nu a anuntat primaria sect in care locuieste copilul ca va fi plecat la munca in strainatate.
multumesc
cererea trebuie introdusa la judecatoria sectorulu in care locuiti, insa in cadrul procesului va trebui sa faceti dovada veniturilor lui
ce conteaza ca nu a anuntat primaria? ce treaba are primaria cu locul lui de munca?
nu aveti fixata o pensie ? e in suma fixa sau procent?
In cazul dvs, nu avea nimic de anuntat.
cum fac dovada veniturilor lui? el lucreaza in anglia....trebuie sa cer prin ambasada?

Alte discuții în legătură

Program vizita mamy86 mamy86 Buna ziua,sunt divortata,cu un copil de 5ani,tatal nu se implica in cresterea copilului,pensia e trimisa de el la parintii lui(e plecat in strainatate),pe ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna legături personale cu copilul? bună seara! tatăl ... Adevar2 Adevar2 Ce inseamna legături personale cu copilul? Bună seara! Tatăl fetitei mele ( rezultata dintr-o relație de concubinaj ) lucrează în străinătate ... (vezi toată discuția)
Pensie intretinere neachitata. drepturi fara obligatii? danuta2010 danuta2010 Buna ziua, Fostul sot a ramas restant cu 4 luni in plata pensiei alimentare. Am incercat sa il sun dar nu mai imi raspunde la telefon, insa cand vine ... (vezi toată discuția)