avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatii la inregistrare activitate cod caen 2014 ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatii la inregistrare activitate cod caen 2014 Fabricarea altor produse chimice organice, de baza

Buna ziua.
O societate comerciala doreste sa produca carbuni/mangal, cod 2014 Fabricarea altor produse chimice organice, de baza, si as vrea sa stiu de ce autorizatii are nevoie. Imi imaginez ca imi trebuie de la mediu, pompieri, obligatoriu, dar nu stiu daca mai am nevoie si de alte autorizari.
Ma puteti ajuta ? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Obtinere avize si autorizatii pentru cod caen 2229 crysenc21 crysenc21 Buna seara, Am si eu o intrebare legata de functionarea unei societati comerciale care este la inceput de activitate. Astfel, ma intereseaza daca sunt ... (vezi toată discuția)
Act constitutiv andra_buzau andra_buzau As vrea sa stiu si eu cum pot face sa modificat actul constitutiv al unei firme. Trebuie sa includ alte obiecte de activitate decat cele prevazute deja. Am ... (vezi toată discuția)
Autorizatie mediu caen 3299 imike imike Buna Ziua codul caen 3299 fabricarea altor produse manufacturiere, cu legatura acest cod caen obligatoriu autorizatie de mediu? (vezi toată discuția)