avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariu

Buna ziua!problema mea este ca am avut luat concediu fara plata luat o luna de zile in decembrie 2010 .Acest concediu l-am luat pentru ca eram inscrisa la master si nu mai puteam plati taxa .Mai aveam si examene faceam o naveta foarte grea 80 km distanta de iasi plus de mers 18 km dus -intors pe jos si nu mai puteam .Trebuia sa-mi termin examenele .Domnul director nu mi-a dat de ales si a trebuit sa-mi iau acest concediu fara plata .Si acum platesc scump .Foarte scump.Mi-a fost luat sporul de fidelitate din 2014 si trebuie sa lucre=D>z pana in 2021 pentru ca sa am salarul meu de drept .CE POT FACE ?AM UN COPIL DE CRESCUT SI NU MA DESCURC
Cel mai recent răspuns: ContSters400311 , utilizator 15:07, 6 Septembrie 2016
Nu prea mai aveti ce sa faceti , din cauza CFP-ul pe care l-ati luat.
pricopelenagabriela a scris:

.....Mi-a fost luat sporul de fidelitate din 2014 si trebuie sa lucre=D>z pana in 2021 pentru ca sa am salarul meu de drept .CE POT FACE ?....

Din nefericire nu aveti ce sa faceti,cred ca lucrati in invatamant si va referiti la sporul de stabilitate care se acorda pt mai mult de 10 ani vechime efectiva neintrerupta in invatamant, Vechimea efectiva neintrerupta in invatamant , s-a intrerupt prin acea luna prin cfp.
Solutia pt a va creste venitul ar fi sa incercati sa solicitati cateva ore in regim plata cu ora colaboratori,chiar in alte unitati de invatamant !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sporul de fidelitate/stabilitate in invatamant davidmihai davidmihai Buna seara! Lucrez in invatamant din anul 1999. Pana la nasterea copilului nu am avut nici o intrerupere in inv. In anul scolar 2006-2007 am avut contract ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata dorandrrabog dorandrrabog Buna seara! As vrea sa stiu daca 1 an de concediu fara plata, in invatamant, este considerat intrerupere de activitate. Secretara scolii mi-a spus ca ... (vezi toată discuția)
Sporul de fidelitate in invatamant qwaszx qwaszx Buna seara, Va rog sa-mi precizati daca se acorda sporul de fidelitate unui cadru didactic care afost in concediu de ingrijire copil? (mai exact daca aceasta ... (vezi toată discuția)