avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Noua salarizare in sanatate incepand cu 1 aug.2016
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Noua salarizare in sanatate incepand cu 1 aug.2016

In urma noii grile de salarizare din sanatate,as dori sa stiu ce drepturi banesti mi se cuvin.Mentionez ca am o vechime de 24 de ani,gradatia 5,sunt asistent medical principal de radiologie-imagistica medicala intr-un spital municipal(categorie 5).In prezent salariul brut este de 2403lei,beneficiez de spor conditii deosebite de 20%,si am un copil in intretinere.Sperand sa primesc un raspuns,va multumesc anticipat.O zi buna!

Alte discuții în legătură

Salarizare in sanatate Stefania175 Stefania175 Care este salariul de baza la care ar fi trebuit sa fiu incadrata conform OUG, din 01.08.2016 la functia de asistent medical sef cu vechime 24 ani si 11 luni, ... (vezi toată discuția)
Acordarea sporului in sanatate olivia seresan olivia seresan Sunt asistenta la spitalul jud.de urg.Valcea si lucrez in sectia radiologie si imagistica.,iar dupa noua lege a salarizarii salariul meu a scazut deoarece am ... (vezi toată discuția)
Spor si salarizare Casal Casal Sant tehnician imagistic la un spital orășenesc ,as dori sa stiu cat trebuie sa fie salarizarea mea si unde ma incadrez .dupa cresterea din 1.03.2018 ! Si ... (vezi toată discuția)