avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 383 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Spor si salarizare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Spor si salarizare

Sant tehnician imagistic la un spital orășenesc ,as dori sa stiu cat trebuie sa fie salarizarea mea si unde ma incadrez .dupa cresterea din 1.03.2018 ! Si sporurile cat o sa fie ! Va mulțiumessc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:40, 11 Mai 2018
Salariile de bază si sporurile ale personalului din unitățile sanitare publice sunt prevăzute în anexa nr. II a Legii nr.153/2017.

Pana in prezent, cu toate ca s-a anuntat, inca nu a fost adoptat, Regulamentul-cadru de acordare a sporurilor elaborat de Ministerul Sănătății, prin hotărâre a Guvernului.
Ultima modificare: Vineri, 2 Martie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
S-ar putea sa nu beneficiez avand in vedere ca sant tehnician radiolog si nu asistent medical ?

Cornel Vasile a scris:

Salariile de bază si sporurile ale personalului din unitățile sanitare publice sunt prevăzute în anexa nr. II a Legii nr.153/2017.

Pana in prezent, cu toate ca s-a anuntat, inca nu a fost adoptat, Regulamentul-cadru de acordare a sporurilor elaborat de Ministerul Sănătății, prin hotărâre a Guvernului.

V-am dat un raspuns si aici
www.avocatnet.ro/forum/discu...
Multumesc frumos astept sa vad sper sa nu fiu dezamagita !
Mi-ati raspuns si va multumesc doar ca eu am luat salariul si nu am nici un leu in plus . ce sa inteleg ?
Cornel Vasile a scris:

V-am dat un raspuns si aici
www.avocatnet.ro/forum/discu...

Alte discuții în legătură

Tehnician radiolog Casal Casal de ce tehnicienii radiologi nu intra in grila de majorare a cadrelor medicale si daca se poate face ceva pe cale juridica multumesc !sau facut maririle astrea ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie 500 lei pentru asistenti Camy88 Camy88 Buna ziua, am o nelamurire cu privire la aplicarea ordinului 3301/791/2023 privind stabilirea conditiilor pentru punerea in aplicare a dispozitiilor art. 3^1 ... (vezi toată discuția)
Tehnician radiolog cod cor gresit DragS DragS Buna! Va rog sa ma lamuriti cu urmatoarea situatie. Sunt Tehnician de Radiologie si Imagistica licentiat (cu studii superioare licenta+masterat) si lucrez de 4 ... (vezi toată discuția)