Sant tehnician imagistic la un spital orășenesc ,as dori sa stiu cat trebuie sa fie salarizarea mea si unde ma incadrez .dupa cresterea din 1.03.2018 ! Si sporurile cat o sa fie ! Va mulțiumessc!
da si mi sa zis ca noi nu intram in grila ci numai asistentii medicali si doctorii ...si -pe langa nu se pomeneste de tehnicienii radiologi ci doar de moase si surori medicale care vor fii urcate in grila !surorile medicale au doar liceu sanitar!
ce pot sa fac ? am un coleg care pleaca acasa cu salariul dublu si inca putin cat al meu si eu sant si cu studiu superior si lucrez in doua parti adica pe doua aparate !cui ma pot adresa si ce pot face ?.
ce e drept colegul meu are vechime multa dar ...cata vechime sa ai sa ai salariul dublu si inca ceva fata de mine?
sporul e de 15 % ...e o situatie ....din ce in ce mai frustranta !da-ti-mi un sfat
Tehnician radiolog
Casal
de ce tehnicienii radiologi nu intra in grila de majorare a cadrelor medicale si daca se poate face ceva pe cale juridica multumesc !sau facut maririle astrea ... (vezi toată discuția)