avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1129 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Spor si salarizare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Spor si salarizare

Sant tehnician imagistic la un spital orășenesc ,as dori sa stiu cat trebuie sa fie salarizarea mea si unde ma incadrez .dupa cresterea din 1.03.2018 ! Si sporurile cat o sa fie ! Va mulțiumessc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:40, 11 Mai 2018
Ati intrebat angajatorul?
da si mi sa zis ca noi nu intram in grila ci numai asistentii medicali si doctorii ...si -pe langa nu se pomeneste de tehnicienii radiologi ci doar de moase si surori medicale care vor fii urcate in grila !surorile medicale au doar liceu sanitar!
ce pot sa fac ? am un coleg care pleaca acasa cu salariul dublu si inca putin cat al meu si eu sant si cu studiu superior si lucrez in doua parti adica pe doua aparate !cui ma pot adresa si ce pot face ?.
ce e drept colegul meu are vechime multa dar ...cata vechime sa ai sa ai salariul dublu si inca ceva fata de mine?
sporul e de 15 % ...e o situatie ....din ce in ce mai frustranta !da-ti-mi un sfat
Sesizati si cele doua Ministere : Sanatatii si al Muncii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tehnician radiolog Casal Casal de ce tehnicienii radiologi nu intra in grila de majorare a cadrelor medicale si daca se poate face ceva pe cale juridica multumesc !sau facut maririle astrea ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie 500 lei pentru asistenti Camy88 Camy88 Buna ziua, am o nelamurire cu privire la aplicarea ordinului 3301/791/2023 privind stabilirea conditiilor pentru punerea in aplicare a dispozitiilor art. 3^1 ... (vezi toată discuția)
Tehnician radiolog cod cor gresit DragS DragS Buna! Va rog sa ma lamuriti cu urmatoarea situatie. Sunt Tehnician de Radiologie si Imagistica licentiat (cu studii superioare licenta+masterat) si lucrez de 4 ... (vezi toată discuția)