avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... tehnician radiolog
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

tehnician radiolog

de ce tehnicienii radiologi nu intra in grila de majorare a cadrelor medicale si daca se poate face ceva pe cale juridica multumesc !sau facut maririle astrea asistentilor si medicilor si acum vor sa urce in grile pe surorile medicale si pe moase ...dar despre tehnicieni nu ii pomeneste nimeni...si santem un fel de asistenti medicali de radiologie licentiati!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:10, 10 Mai 2018
Cel mai bine este sa intrebati la Ministerul Sanatatii sau la Ministerul Muncii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor si salarizare Casal Casal Sant tehnician imagistic la un spital orășenesc ,as dori sa stiu cat trebuie sa fie salarizarea mea si unde ma incadrez .dupa cresterea din 1.03.2018 ! Si ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie 500 lei pentru asistenti Camy88 Camy88 Buna ziua, am o nelamurire cu privire la aplicarea ordinului 3301/791/2023 privind stabilirea conditiilor pentru punerea in aplicare a dispozitiilor art. 3^1 ... (vezi toată discuția)
Conform o.g. 42/2023, medicii și asistenții medicali au primit ... Arisandy Arisandy Conform O.G. 42/2023, medicii și asistenții medicali au primit un bonus lunar. Unele instituții au interpretat altfel această ordonanță, plătind acest ... (vezi toată discuția)